2777
2789
منم دلم میخواد جدابشم ولی ازبعدش میترسم نمیتونمم زندگی کنم شوهرم رفیقاشوبمن ترجیح میده و هردفعه دعوا ...

اره امیدی هست طلاق اخرین راهه

سعی کنین به هر روشی که شده بسازین ریشه مشکلاتتون رو پیدا کنین شده برید پیش روانشناس اما زندگیتونو نجات بدین 

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره امیدی هست طلاق اخرین راهه سعی کنین به هر روشی که شده بسازین ریشه مشکلاتتون رو پیدا کنین شده بری ...

اخه چقدمیش ساخت با ی مرد خسیس ک میتونه رو زن دست هم بلندکنه .کلا اخلاقش ی جوریه بعضی وقتا بش شکم میکنم ک معتاده .یهوخیییلیییی خوبه انقد قربون صدقم میره میزارم روسرش بعد یهو سرچیزا مسخره میزنم .۶ماهه عروسی کردم .میگم تا بچ دارنشدم جدابشم 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
من تو عقدم میگم تا نرفتم خونش جدا شم

جدا شو منم دوسال عقدبودم کلی مشکل داشتیم کاش همون موقع جدامیشدم .فقط خرج جهیزیه ای گذاشتم رودست بابا بیچارم .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
اخه چقدمیش ساخت با ی مرد خسیس ک میتونه رو زن دست هم بلندکنه .کلا اخلاقش ی جوریه بعضی وقتا بش شکم میک ...

بازم هرچی صلاحته عزیزم ما که تو زندگیتون نیستیم بفهمیم چی خوبه چی بد خودتون قشنگ بشینین عاقلانه تصمیم بگیرین با در نظر گرفتن همه چی

از خدا برات آرامش میخوام امیدوارم زندگیت اونجوری بشه که میخوای

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من
جدا شو منم دوسال عقدبودم کلی مشکل داشتیم کاش همون موقع جدامیشدم .فقط خرج جهیزیه ای گذاشتم رودست بابا ...

عین منی😢

منم فقط تو دوسال نامزدی خرج گذاشتم دست خونوادم، گفتم عروسی کنم شاید درست شد،الان 7ماهه عروسی کردم دارم جدا میشم

مشکلاتت چی بود ؟؟دیگه دوسش نداری ؟؟

کتک،معتاد،بچه ننه،بی عرضه بی مسعولیت، هرروز خونه ننش و فحاش،دروغگوی تمام عیار که دست رو قران میزاره حاشا میکنه،یه عوضی یه لاشی مشروب خور رفیق باز