2777
2789
واییی عزیزم خدا صبرت بده خوشبخبت بشی ایشالله

دعا کن برام...دعا کن خیلی زود با کسی که خوشبختم کنن ازدواج کنم

شوهرمم فامیله دوره.میخام زود جدا شم فعلا فقط شکایت ضرب و شتم کردم.چن روز دیگه میرم دادخواست طلاق میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای بیچاره منم کللللی خرج کرده حالا اقا یه عروسی نمیتونه بگیره 

جداشی خیلی بهتره .اگ میبینین خیلی مشکل دارین من گفتم بریم زیر ی سقف درست میشه درست شدهیچ بدتدم شد 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
بازم هرچی صلاحته عزیزم ما که تو زندگیتون نیستیم بفهمیم چی خوبه چی بد خودتون قشنگ بشینین عاقلانه تصمی ...

مرسی عزیزم .انشالله زندگی توم خوب میشه توکل ب خدا 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
شما چه مشکلاتی داشتی  میشه بگی ؟

دوران عقدمون خسیس بود حاضرنبود ی هزاری برام خرج کنه .خرید عروسی هیچوقت یادم نمیره لوازم ارایش ک برام خرید کتکم زد توخیابون .الانم ن پول میده م میزاره برم سرکار فکر میکنه همه بهم نظر دارن وقتی میرم بیرون میگ چندنفر بهت تیکه انداختن وشماره دادن .رفیقاشو بمن ترجیح میده مثلا بهش بگم بافلان رفیقت نگرد خوب نیس منو میزنه . ۶ماهه عروسی کردیم هرماه کتکم میزنه .بعضی وقتام مث پروانه دورم میگرده کلا تعادل نداره حس میکنم چیزی میزنه ک اینجوریه 

عین منی😢 منم فقط تو دوسال نامزدی خرج گذاشتم دست خونوادم، گفتم عروسی کنم شاید درست شد،الان 7ماهه عر ...

اره مث همیم پس منم ۶ماهه عروسی کردیم الانم خونه بابامم .موندم چیکارکنم دلم میخواد جدابشم راحت شم ازاین همه مشکل

اره مث همیم پس منم ۶ماهه عروسی کردیم الانم خونه بابامم .موندم چیکارکنم دلم میخواد جدابشم راحت شم ازا ...

منم خونه بابامم

کدوم شهری؟من ک اعصابم خورده صبح با صدای خونوادم ک دارن راجبم حرف میزنن بیدار میشم،با اخم و تخم هاشون،با تهمت زدناشون ک پای کس دیگه وسطه؟ خیلی اوضاع بدیه

منم خونه بابامم کدوم شهری؟من ک اعصابم خورده صبح با صدای خونوادم ک دارن راجبم حرف میزنن بیدار میشم،ب ...

من بروجردم . درکت میکنم خیلی سخته .من بابام پشتمه میگ نمیتونی طلاق بگیر .ولی خیلی سخته یک سالونیم باشوهرم دوست بودیم بخاطرش جلوهمه وایسادم بابام گفت انتخاب خودت بوده گفتی فقط همین خیلی سختم بودواس حرفش .

دوران عقدمون خسیس بود حاضرنبود ی هزاری برام خرج کنه .خرید عروسی هیچوقت یادم نمیره لوازم ارایش ک برام ...

برا منم همینطور،پول بابام میریخت به حسابم .با پول بابام برا خودم لباس و وسایل میخریدم و کلاس میرفتم. تازه کثافت منت هم میذاشت که اجازه دادم بری!

میگفت دوست دارم نیم ساعت بعدش کتک میزد

هرروزم که خونه ننش بود و خط میگرفت

دفعه آخرم با بابای حروم زادش هرچی لایق خودشون بود گفتن به خودمو خانواده و جد و آباد

بابامم کنارم بود...قشنگ جلو اون فحش میدادن به کل خانوادمون...برای همینم دیگه راهی نذاشتن دیگه میخام جدا شم

برا منم همینطور،پول بابام میریخت به حسابم .با پول بابام برا خودم لباس و وسایل میخریدم و کلاس میرفتم. ...

جداشو عزیزم وقتی حرمتا ازبین بره دیگه اون زندگی زندگی ک میخوای نمیشه .بعدا با ی بچه میفتیم ب چ کنم چ کنم .انشالله زندگی بعدت خوب باشه وخوشبخت باشی .غصه نخور توتنهااین مشکلارونداری 

جداشو عزیزم وقتی حرمتا ازبین بره دیگه اون زندگی زندگی ک میخوای نمیشه .بعدا با ی بچه میفتیم ب چ ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

حس میکنک ما خیلی همو درک میکنیمو حرف همو میفهمیم

میخام تو این راه یکی پیشم باشه که اوضاعش مث خودمه،تو سختیا جا نزنم بدونم ک تنها نیستم😢😢

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟ حس میکنک ما خیلی همو درک میکنیمو حرف همو میفهمیم میخام تو این راه ی ...

اره عزیزم قبول کردم .فدات بشم ناراحت نباش دیگه همه اشتباهو میکنن انشالله ک جدابشیمو زندگی بعد جداییمون خوب باشه راحت شیم .چندسالته شما؟