2777
2789

سلام خانما من 29 سالمه و دوتا پسر تقریبا 7 و 3 ساله شر و شور دارم. کار همسرم جوریه که یکروز کامل نیست حتی زنگم یبار میزنه دوروز بعدم از فقط شبش ساعت ده میاد دوساعت نهایت بیدار باشه و فقط سرش تو گوشیشه بعدم تو همون حالت خوابه دوباره یکروز کامل نیست و به همین نحو ادامه داره. چندوقته فشارای زندگی و تنهایی و اذیتهای بچه هام داره از پا درمیارتم وضع مالیمونم مناسب نیست چون قسطمون زیاده که بگم میتونم حتی یه سرگرمی واسه خودمون جورکنم یا خرید برم. احساس میکنم افسردگی گرفتم همش بغض دارم کمرم درد میکنه خیلی خستم یجور راهنماییم کنین بتونم ادامه بدم بخدا بریدم... اجرتون با خدا پیشاپیش سپاسگذارم

با همسرت صحبت کن بهش بگو ناراحتی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرت که مدرسه میره اون بچه ۳ ساله رو هم کم کم بذار مهد .بعدم حواست باشه شوهرت تو فضای مجازی دنبال دوست و اینجور چیزا نباشه اگر ازش مطمین شدی بعدش صبح که بچه هات نیستن خودتو با کلاسی چیزی مشغول کن بیرون تو جمع خانوما باشی افسردگی نمیگیری 

من خودم بعد از ظهرها وقتی بچه هام می خوابن میرم پیاده روی   واگرنه شوهر که نمی بینیم ما هم همین جوری هستیم خب باید کار کنن شما خودت بیرون برو خونه دوستان و فامیل تنهای من که میرم ۲ ساعت با بچم    خونه دوستی یا فامیلی بالاخره سر گر مم

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

دارم اما رفت و آمدهای الان با این حجم از گرفتاری خیلی سخته، کارای دوتا بچه پسر ریخت و پاش و خورد خوراکشون تمومی نداره یعنی روزی که دوستام بخوان بیان که دیگه کامل از پا درمیام خودم تو کار خودم موندم بقرآن

شرایطتتون سخته میتونم بفهممتون

اما با پیاده روی با بچه ها وقتتون رو بگدرونین یا اگر هواسرده با بچه ها تو خونه بازی کنین

یا اگر میتونین یک کاری که تو خونه انجام بدین و یک کمک به هزینه های خونه کنین  

چون اینجور که گفتین قسط زیاده و نمیشه از همسرتون بخواین کمتر برن سرکار و فشار کارشون کم بشه و بتونین بیشتر برا هم وقت بزارین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

عزیزم چه امکاناتی اطرافت هست؟! مثلا میتونی روزی یکساعت با پسرا بری پارک؟!

اونا هم انرژیشون تخلیه میشه، شما هم ی هوایی میخوری.

اگر اینترنت در دسترس داری، کانالهای انگیزشی تل گرام رو داشته باش و با مطالعه اونا حالت بهتر میشه

چی بگم والله همه مثل شما (از نظر مالی)وقتی شوهرت سرش توگوشی هستش باهاش مدام حرف بزن یا مستقیم بگو مشکل ت رو وازش خواهش کن وقت کم ی که باهم هستین توی خونه بابچه ها وخودتون باهم خوش بگذرونی