2777
2789
عنوان

دیگ این زندگیو نمیخوام

782 بازدید | 19 پست

احساس میکنم از همه لحاظ به بن بست خوردم.واقعا چرا باید زنده باشم سوالیه ک هر روز از خودم میپرسم

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم واقعا نمیدونم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خدا جوابشو بلده امید داشته باش👍🏻👍🏻

خدام دوسم نداره مطمنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدام دوسم نداره مطمنم

از کجا مطمئنی؟؟؟؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خدام دوسم نداره مطمنم

دوست نمیداشت که خلقت نمیکرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگ دوسم داشت از اونایی ک اذیتم کرده بودن یه تقاصی میگرفت حالا نه اینکه بدبخت بیچاره بشن به زمین گرم بخورن معذرتم نخواستیم فقط همون پشیمونی ولی اونم نیستن به کارشون افتخار میکنن دلمو شکستن هیچی نگفنم گفتم خدا جوابشونو میده اما پرروتر شدن

اگ دوسم داشت از اونایی ک اذیتم کرده بودن یه تقاصی میگرفت حالا نه اینکه بدبخت بیچاره بشن به زمین گرم ...

صبر داشته باش ،اگه دلتو شکونده باشن و اذیتت کرده باشن شک نکن تاوانشو میدن ....قرار نیست همه مکافات اعمال بزودی انجام بگیره

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

هیچ کس دوسم نداره

مامانم اونروز به یه غریبه میگفت این دختر مجازات الهی بوده آزمایش خدا بوده واس امتحان من

دوست نمیداشت که خلقت نمیکرد

شاید خواسته زجر بکشم

شاید خواسته زجر بکشم

خدا و این حرفاااااا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔