2777
2789
عنوان

شوهرم میگ میخاد خودکشی کنه

2037 بازدید | 20 پست

کافی یه حرفی بزنم عصبانی میشه...من حق ندارم دلخور بشم ولی اگه شدم هر چی از دهنش در بیاد بهم میگه همیشه هم من مقصرم....تا حالا چند بار گفته میخاد خودکشی کنه....دیشبم من ناراحت شدم بهش گفتم میخام تنها باشم یه قشرقی به پا کرد هر چی تو این دو سال زندگیمون گذشته بود رو به زبون آورد هر چی دلش خواست گفت همش توهمات خودش بود....دیشبم رفته بود تو انباری در رو قفل کرد بعد فهمیدم قصدش خودکشی بوده.....دیگ تحملم تموم شده چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه روانشناس خوب میتونه کمکش کنه ....باهاش با زبون نرم صحبت کن و قانعش کن بره پیش یه روانشناس خوب. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

برین دکتربگین حتمابستریش میکنن دارومیدن دوروزبره مریضای بخش خودکشی روببینه میگه غلط کردم مثل  مادرشوهرمن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

شاید از قبل مشکل روحی و روانی داشته و خانوادش ازت پنهون کردن 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

پسر دایی منم این طوره ....یبار زن بدبختشو تهدید کرد گفت خودمو می کشم  منم گفتم بکش به جماعت راحت بشن البته در باطن ناراحت بود ما....بعضی مردا تهدید میکنن تا سو استفاده کنن و هر چی دلشون خواست انجام بدن

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

روانشناسا میگن کسی که میگه میخوام خودکشی کنم نمیکنه ، نه اینگه لزوما عمدا اینو بگه.

اتومات وقتی اعلام خودکشی شد دیگه خودکشی صورت نمیگیره.

یکجور جلب ترحمه حتی ناخوداگاه.

از اونروز بترسید که فقط سکوت پیشه کنه .

نیاز به روانشناس و روانپزشک هست

اقا هستم

آخه شهر ما روانشناس خوب نداره...مطمنم افسردگی داره از همون دوران مجردیش که درمان نشده که الان سر هر ناراحتی که بینمون پیش میاد سریع تو این فکر میافته.....تو دوران نامزدیم هم همین کار رو باهام کرد یه بار ازش پرسیدم تو عصبانیتت چطوریه...باهام رابطشو قطع کرد زنگ میزدم جواب نمیداد به خونوادش گفته بود میخام طلاقش بدم حتی رفته بود خودکشی کنه وقتی فهمیدم هزار بار براش قسم خوردم که بی منظور بود و دیگ ازش نمیپرسم