2777
2789
عنوان

واااای حالم خیلی بد شد😭😭😭😭

584 بازدید | 37 پست

الان تاپیکی رو داشتم میخوندم که یه مادر نوشته بود از دست بچه ام خسته شدم و دلم میخواد نباشه دیگه... 

حالم بده

داغون شدم

کامنتارو خوندم هزاااار بار خداروشکر کردم بابت دخترم و سلامتیش.... میگم خدایا بهم رحم کن من توان مریضی های سخت رو ندارم... خدایا منو با بچه ام امتحان نکن... 

خاک تو سررررم که عصبی میشم و بعضی وقتا سر دخترمم داد میزنن

بچه هامون جز ماها پناهی ندارن

اما واقعا یه وقتایی از عصبانیت نمیدونیم چی میگیم😭

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم همین الان میخوندم. خدا بهش صبر بده.

و هیییییییچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه. 

خدایا شکرت بچه ام سالمه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من دخترم 3ماهشه رفلاکسیه رفلاکس خیییلی سخته خیییلی الانم دارم پی ام میدم نشستم پا اون پسرم بیچاره اونبر خوابش برده شوهرم تو اتاق خونه ترکیده سخته واقعا آدم اذیت میشه استارتر اون تاپیک ی بچه 4یا5ماهه هم داره بنده خدا

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

گلم اون کاربر هم ازته دلش نگفته .....

هیچ مادری نمیتونه دوری بچش روتحمل کنه اون خانوم فقط از نظر روحی خسته وافسرده هستش...بخاطرهمین کم اورده وواسه همه ماممکنه یه دوره اینجوری پیش بیاد خدابه همه مامانا قوت وبه همه بچه هاسلامتی بده

همسرم تو تمنای منو یار منو جان منی.
من دخترم 3ماهشه رفلاکسیه رفلاکس خیییلی سخته خیییلی الانم دارم پی ام میدم نشستم پا اون پسرم بیچاره او ...

ببخشید رفلاکس یعنی مشکل معده داره؟؟

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
اتفاقا منم همین الان میخوندم. خدا بهش صبر بده. و هیییییییچ مادری رو با بچه اش امتحان نکنه.  خ ...

هزارااااران بار خدایا شکرت😭

ماها بعضی وقتا عصبی میشیم و دهنمونو ناخواسته به حرفای مزخرف باز میشه

مادرایی که بچه ی مریض دارن واقعا خدا صبرشون بده

من دخترم 3ماهشه رفلاکسیه رفلاکس خیییلی سخته خیییلی الانم دارم پی ام میدم نشستم پا اون پسرم بیچاره او ...

دقیقاااا.... دوتا بجه ی کوچیک خییییییلی سخته

هرکی مادره ک گناه نکرده وقرار نیس عذاب بکشه و دم نزنه ادم بعضی وقتا خسته میشه دیگ نمیتونه بجای سرزنش بهش دلداری بدین براش دعا کنین

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
گلم اون کاربر هم ازته دلش نگفته ..... هیچ مادری نمیتونه دوری بچش روتحمل کنه اون خانوم فقط از نظر رو ...

اره منم اصلااا اون کاربر رو سرزنش نکردم... گفتم واقعا بعضی وقتا کم میاریم