2777
2789
عنوان

افزایش وزن ( افزایش چربی بدن )

2215 بازدید | 27 پست

دوستان چطوری چربی ( نه عضله ) بازو و ران مخصوصا بازو اضافه ميشه؟ ( چه تغذیه و چه دستگاه بدنسازی؟)

لطفا فقط کسانی که تجربه دارن یا از نزدیک این موضوع رو دیدن نظر بدن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باشگاه بری مربی بدنسازی بهت برنامه میده برا افزایش حجم عضلات.وسط تمرین هم تخم مرغ و سیب زمینی بخوری خوبه.پودر های مکمل هم هست.باید پودر معتبر مصرف کنی بلا سرت نیاد

چربی اضافه کنی؟؟؟؟ از عضله سازی برات هرجی بخوای اطلاعات دارم ولی چربی☹️

خوب پس بفرمایید عزیزم استفاده می کنیم

آخه ی مقدار چربی هم باید باشه کنار عضله، عضله تنها، زیاد قشنگ نیست.

ولی لطفا شما بگو تجربیاتتون رو

اگه باشگاه بری مربی بدنسازی بهت برنامه میده برا افزایش حجم عضلات.وسط تمرین هم تخم مرغ و سیب زمینی بخ ...

سیب زمینی مربی میگه شکم میاره ، میگه اگه میخوای بخوری قبل باشگاه بخور

خخخخ تغذیه درست استراحت کافی ورزش مناسب حالا بسته به شرایط بدنی هرکس فرق داره

من 44کیلوم قدم158 تغذیمو درست کردم برنامه گرفتم واسه باشگاه دکترم رفتم میگه هیچیت نیست ولی وزن اضافه نمیکنم😢

سیب زمینی مربی میگه شکم میاره ، میگه اگه میخوای بخوری قبل باشگاه بخور

نمیدونم اطلاعات مربی شما چقدره.ولی تا جایی که من خبر دارم سیب زمینی غذای تناسب اندامه.خوراک اکثر بدنسازاست

نمیدونم اطلاعات مربی شما چقدره.ولی تا جایی که من خبر دارم سیب زمینی غذای تناسب اندامه.خوراک اکثر بدن ...

البته منم احساس میکنم شکم میاره ها، الان با احتیاط میخورم

خوب پس بفرمایید عزیزم استفاده می کنیم آخه ی مقدار چربی هم باید باشه کنار عضله، عضله تنها، زیاد قشنگ ...

نمیدونم والا چربی هرچه کمتر باشه بدن سفت ترو زیبا تره البته ما خانمها هرکز شبیه مردا عضله ای نمیشیم

اول همه رژیم غذایی خیلی مهمه استراحت و خواب کافی

هفته سه روز برای مبتدی و برای حرفه ای پنج تا شش روز تمرین

در ابتدا هوازی نیمساعت و نیمساعت هم تمرین با وزنه همراه با تغذیه مناسب قبل و بعد تمرین میتونه کربی سوز و عشله ساز باشه

بعد که جربیها به حد مطلوب رسید هوازی میتونه کمتر بشه وزنه ها سنگینتر و با تکرار کمتر مثلا من الان وزنه ۵۰ کیلویی نیزنم نهایت ۴ تکرار یعنی بیش ازین نمیتونم

انا برای چربی سوزی وزنه ها سبکتر با تمرار بیشتر ۱۲ تا ۱۵ بار

ورزش شکم هم هوازی برای چربی شکم عالیه و برای سفت شدن و از شلی دراومدنش هفته ای سه روز مه بیشتر تمرینات قدرتی و استقامتی شکم

دیگه تا جاییکه حوصله داشتم نوشتم

بحثش خیلی کستردست

🧚‍♀️
من 44کیلوم قدم158 تغذیمو درست کردم برنامه گرفتم واسه باشگاه دکترم رفتم میگه هیچیت نیست ولی وزن اضافه ...

خب حتما نباید وزن اشافه کنی که

همونکه بدنت حجم بگیره یعنی پیشرفت کردی

بعدم تمرین مستمر و با انگیزه و صبرررر لازمشه

🧚‍♀️