2777
2789

سلام

لطفا از تجربتون از روشن کردن مو با موادی غیر دکلره بگین

و اینکه بعدش چه رنگی روش زده

میخوام خودم تو خونه انجام بدم خوشحال میشم هرکی بلده کمکم کنه .

عکس موی خودتونم داشتین که  دیگه چه بهتر😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه صفر سه درجه روشن میکنه دکو کرم هم دقیقا مثل دکلره است

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

با سه صفر فقط میدونم خیلی نمیشه مو روشن کرد چون مو رو به پایه قرپز میرسونه من باهاش یه دفعه نیخواسنم رنگ البالویی بزنم شدم انشلی .خخخ باز رنگ زدم تا البالویی شد تازه ارایشگر زد واسم مثلاا . 

واسه رنگای تن دیگه خوبه واسه رنگ فانتزی خوب نیس 

دکو کرم که همون دکلره اس تقریبا من با اون ارایشگر مدهام بلوند کرد فوق العاده شده بود.

سلام

من خودم تو خونه موهامو دکدکرم کردم

چون موهام نازک بود اکسیدان 6% استفاده کردم. طبق دستور رو جعبه ش.

بعدش رنگ شنی و کنفی ترکیب ریختم

خوشرنگ شد. راضی بودم

الان فهمیدم ارایشگاه رفتن بدتره. مو رو میسوزونن

سلام من خودم تو خونه موهامو دکدکرم کردم چون موهام نازک بود اکسیدان 6% استفاده کردم. طبق دستور رو ج ...

اره هم قیمت بالا میگیرن هم‌مو اگه نسوزه حتما وز میشه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
میگنسه صفر ساید تا پایه7هم بره اره؟ دکو رو تو خونه میشه ادم خودش بزاره؟نمیسوزونه؟

نه اونقدر روشن نمیکنه نارنجی میکنه و دکوکرم بله ممکنه بسوزه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori