2777
2789
عنوان

الان خونه مادرشوهرمم😥🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم صبر میکردم اون بیاد با هم غذا بخوریم،میگفتم شما بخورید من میمونم با فلانی میخورم

اره اشتباه کردم نباید بااینامیخوردم..هیچی تعارف نکرد بهم

چرا نی نی سایتی ها اینجورین 

این مسخره بازیا چیه .خونه پدر شوهرت خونه خودتم هست .یعنی چی تشکر نکرد نمیدونم باهام کسی ظرف نشست .یکی هم میاد میگه که زیاد به شوهرم زنگ میزنن 

عزیزم این بچه بازیا چیه .شما اگه ظرف شستی انتظار داری علنی بگن ک ممنونم ظرفامونو شستی 😒😒 یه زن با سیاست این کارا رو نمیکنه .شما باید هوای زندگیت داشته باشی .عب نداره شوهرت نهار نمیاد درعوض تو هم مجبور نیستی واس نهار خرج کنی مث دختر خوب برو پیش اونا 

بخدا زنای با سیاست چه کار که نمیکنن .همین مسخره بازیا و لوس بازیاس که زندگیا و فکر آدمو خراب میکنه 😒😒

گلم واس خودت میگم زندگیت با این فکرا بهم نریزه 

بعدشم کسی که تو همسایگی پادر شوهر میشینه .بابد فکر این چیزا رو هم بکنه 

من بلاردارم جمعه خونه خوااهر شوهرم بودیم اون نذاشت من ظرف بشورم مامتان شوهرم گفت الان کار کن شکمت جلو تر امد نکن در صورتی ک درد لگن دارم بشدت. هم بی حالم نگفتم با کی بودی دیشبم خونه مادر شوهرم بودیم. بلند نشدم چون توانشو نداشتم واقعا درسته سه ماهمه ولی دردم زیاده بخدا این جور اادما دعوتت نکنن راحتتره 

من بلاردارم جمعه خونه خوااهر شوهرم بودیم اون نذاشت من ظرف بشورم مامتان شوهرم گفت الان کار کن شکمت جل ...

اسمش مهمونیه..بیشترادم عذاب میکشه بخدا دلمرده شدم ازوقتی اومدم

وقتی میخوان اینطوری رفتارکنن براچی میگن بیا،خب هرکس خونه خودش راحتتراینطوری ادم خیلی معذب

قربون دهنت..مهمون دعوت میکنن ولی احترام بلدنیستن هرکی ندونه فکرمیکنه ب زورخواستم بیام خونشون..زشته ادم دشمنشم دعوت کنه بلخره یکم مهمون نوازی میکنه

چرا نی نی سایتی ها اینجورین  این مسخره بازیا چیه .خونه پدر شوهرت خونه خودتم هست .یعنی چی تشکر ...

اخه هرکی بیادخونشون خیلی باهاش گرم وصمیمی هستن حتی بااون یکی جاریم درصورتی ک اونم مث خاهرشوهرم هیچ کاری نمیکنه ولی من دلم واس مادرشوهرم میسوزه میشورم جمع وجورمیکنم ولی بیشتراحترام اونو دارن تامنو..باورت میشه جواب سلامم ب زور میدن بهم..منم باهاشون کاری نکردم نمیدونم چرابامن اینجورین