2777
2789
عنوان

تکون خوردن نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انومالی رفتین که جنسیتو بهتون گفت؟ چند هفته رفتین؟ من میخوام ۱۷ هفته و چندروزم که شد برم زود نیس؟!

تازه من ان تی هم که هفته دوازده رفتم جنسیتو بهم گفت ولی حدسی ...درست گفته بود ولی

اره بابا من ۱۶هفته و دو سه روزم بود رفتم هم جنسیتش معلوم شد،هم هر چی مربوط به سونو انومالی بود

نگرانیام همه جمع شدن باهم.....از طرفی دوس دارم زود برم ببینم هماتومم در چه حاله اصلا حال نی نی خوبه،از یه طرفم میترسم زود برم انومالی سالم بودن و ایناشو تشخیص نده

💖
خب هنوز زوده انشالله زود حس میکنی بعضی ها هم ت بیست هفتگی متوجه نمیشن نگران نباش ولی خیلی حس خوبیه😍 ...

اووووف نهههههه من که تا همین الانشم یه دستم طرف چپمخ یکیش طرف راست ببینم چیزی حرکت میکنه با نه😑تا ۲۰ هفته دق میکنم

💖
نگرانیام همه جمع شدن باهم.....از طرفی دوس دارم زود برم ببینم هماتومم در چه حاله اصلا حال نی نی خوبه، ...

منم هماتوم داشتم جفتمم پایین بود اصلا نگران نباش من تازه غربالگری اولم ریسک متوسط بود تا سونو انومالی کلی استرس داشتم خداروشکر همه چی خوب بود خیلی حرص خوردم انقدر الکی به خودم و نینیم استرس وارد کردم هماتوم یه چیز الکیه زود خوب میشه خیالت راحت

تا هفته 22 هرجور دلت میخاد بخاب بچه اصلا اریت نمیشه بعد از اون هم خونرسانی طرفه پهلوی چپ بهتر هست و هرجور دیگه بخابی یکم کمتر میشه وگرنه بازم نه بچه اریت میشه نه خفه میشه من که تا آخر ماهه نهم عادت داشتم به پهلوی راست بخابم الکی بقیه رو نترسونید

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
نمیدونم والا شما تجربشو داری ما بچه اولیا چشممون به دهنه دکتره دیگه 

شایدم ما داریم دلمونو خوش میکنیم 

بعد از سلامتی و تندرستی یش و خواست  و صلاح خدا دلم میخاد پسر باشه که دوتا جنسو داشته باشم هی دنبال نشونه میگردم   

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
منم هماتوم داشتم جفتمم پایین بود اصلا نگران نباش من تازه غربالگری اولم ریسک متوسط بود تا سونو انومال ...

اخه منو خیلی ترسوندن گفتن احتمال سقت هستو این شیافارو بزن تا جلوشو بگیره از اونموقع تا حالا سونو ندادم فقط استراحت .... از طرفی چندروز پیشا تو یه تاپیک خوندم شیاف باعث سقت فراموش شده میشه جلو لک و خونریزیو میگیره و ادم متوجه سقت نمیشه😑😑😑😑دیگه بدتر شدم.

شما چند هفته رفتین مطب صدای قلبشو شنیدین؟من امروز میخوام برم یعنی ممکنه بهم بگه بخواب تا صداشو بشنویم یا زوده؟!

💖
تا هفته 22 هرجور دلت میخاد بخاب بچه اصلا اریت نمیشه بعد از اون هم خونرسانی طرفه پهلوی چپ بهتر هست و ...

اخه  پس چرا طاق باز که میخوابم انقدر واضح تکون میخوره انگارداره اعتراض میکنه لگد میزنه😂😂واسه همین عذاب وجدان میگیرم سریع به پهلو میخوابم