2777
2789
عنوان

تکون خوردن نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 61 پست
پسر

ممکنه بچه منم پسر باشه

اخه دوستم میگه منم سر پسرم همیجوری دلم نبض میزد اوایل بارداری مادر شوهرم میگفت حتما پسره

پسره که زود تکوناش رو حس میکنی

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حس میکردم دکترم گفت نفخه شکمته 

آخه نفخ که ایجوری ضربه نمیزنه اونم روی قسمت شکم 

یه بار سمت چپم میزنه یه بار سمت راست 

دقیقا مثل نبض دست 

من این حس رو وقتی دخترم 4 ماهش بود تازه حس کردم

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
ممکنه بچه منم پسر باشه اخه دوستم میگه منم سر پسرم همیجوری دلم نبض میزد اوایل بارداری مادر شوهرم میگ ...

منم نبض حس میکردم تکونای نی نی رو هم از هفته شانزده حس کردم ولی سونو آنومالی بهم گفت احتمالا دختره😍

حالا موندم تیکرم و چه رنگی بزارم😄😄

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

انومالی رفتین که جنسیتو بهتون گفت؟ چند هفته رفتین؟ من میخوام ۱۷ هفته و چندروزم که شد برم زود نیس؟!

اره بابا من ۱۶هفته و دو سه روزم بود رفتم هم جنسیتش معلوم شد،هم هر چی مربوط به سونو انومالی بود