2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅اونقدراهم مادی گرا و پولکی نیستم بخدا😂بیشتر بخاطر پوشش شون و برخوردشون ازشون خوشم میاد از طرفیم ...

داداش من بانکیه تیپش معمولیه ماشینش هم ایرانیه اخلاق هم نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

داريم هم سروانش هم سرهنگ ش البته سرهنگ ش ك چند وقت پيش سالگرد بوتش بود سروانشم ي دختر ده ساله داره😑

اه لعنت به این شانس اصلا همون کارمند بانک خودمو موخام😪👊

🏃🏻‍♀️

من تو مجرریم ارزوم همین بود تازه عموم مدیر بانک بود یه برادر خانوم مجرد هم داشت ک تو شعبه خودش کارمند بود انقد پسر اقا اروم متینی بود حد نداشت اختیار تامش هم دست عموم بود همیشه فک میکردم منو معرفی کنه بهش حالا دوسش نداشتما ولی حداقل بگم یه خاستگار بانکی دارم  عمومم نامردی کرد رفت یه هفت پشت غریبه رو واسش گرفت  ک دختره بزور دیپلم داشت و روستا زندگی میکرد و خواهر یکی از همکارا عموم بود ولی خدایی دختره هم خوشگله هم مودب هم خانوم درو تخته جور شدن ولی من هنوز ک هنوزه دوست دارم ب عموم بگم عموجان لااقل یه تعارف میکردی من قول میدادم جواب نه بدم😭😭😭😢😢

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
والا من دوست داشتم شوهرم سلطان شکر ،پوشک یا سلطان ارز باشه.شایدم اخلال گر اقتصادی یا همچین چیزی.نصیب ...

خداروشکر همچین زالو صفتی نصیبت نشد،والا😦😧😦مرسی انشالله😊💚

🏃🏻‍♀️

من تو مجرریم ارزوم همین بود تازه عموم مدیر بانک بود یه برادر خانوم مجرد هم داشت ک تو شعبه خودش کارمن ...

اخ دلم ضعف رفت واسش اول صبحی😍 ولی خیلی بی عرضه ایااااا😒

🏃🏻‍♀️

من تو مجرریم ارزوم همین بود تازه عموم مدیر بانک بود یه برادر خانوم مجرد هم داشت ک تو شعبه خودش کارمن ...

مهلا تو مسلمون نیستی بخدا 😭 خواب از چشام گرفتی 😖واسم پاکسازی کن اون شخصی که میخوامو خدا سر راهم قرار بده 😢

🏃🏻‍♀️