2777
2789
منم دبیرستانی بودم دوس واشتم شوهرم معلم باشه. همش عاشق معلمامون میشدم. اصن یه وضعی

معلم مرد داشتید؟منم یه دورانی دوست داشتم معلم ولی الان اصلا خوشم نمیاد 😊 خودم دارم واسه دانشگاه فرهنگیان میخونم و عاشق معلمیم ولی دوست ندارم همسرمم معلم باشه

🏃🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله نصيب توشه نصيب من شده برا همينه بش ميكم برو سر شغل ازاد مثل سيمان كاري😆

عــــــه بسلامتی😄مبارکا باشه گلم😘الان شغلشون چیه که میخوای بفرستیش کارگری؟😊

🏃🏻‍♀️

معلم مرد داشتید؟منم یه دورانی دوست داشتم معلم ولی الان اصلا خوشم نمیاد 😊 خودم دارم واسه دانشگاه فره ...

اره عاشق مجرداشون میشدم. حتی اگه کچل بود  

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
معلم مرد داشتید؟منم یه دورانی دوست داشتم معلم ولی الان اصلا خوشم نمیاد 😊 خودم دارم واسه دانشگاه فره ...

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
پلیس رو که بی خیال شو نه پول داره و نه امنیت

پولشو قبول دارم واقعا کمه😪 ولی همش تو ذهنم پلیس پولدار میاد نمیدونم چرا ، شاید باباش پولداره😂😂😂😂

🏃🏻‍♀️

😂😂😁الان ازدواج کردی‌؟ما یه معلم فیزیک مرد داشتیم انقدر سربه زیر و خجالتی بود 😍 تو دفتر کنار خانوما خجالت میکشید بشینه 😍 متاهلم بود 😄 خیلی مرد ارومی بود 😍 اصلا عاشق اینجور مردام من 😍 

🏃🏻‍♀️