2777
2789
مهلا تو مسلمون نیستی بخدا 😭 خواب از چشام گرفتی 😖واسم پاکسازی کن اون شخصی که میخوامو خدا سر راهم قر ...

اسمم پرستوئه خودت پاکسازی کن خو😑😑😑

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمم پرستوئه خودت پاکسازی کن خو😑😑😑

یه گروه هستش سر یه ساعت معین همه واسه یه نفر پاکسازی میکنن اونم فقط یه مرتبه😊الان واسم پاکسازی کن😡😄

🏃🏻‍♀️

ای جاااااان😍😄تعریف کنید لطفا آذرجون😘

نمیتونم وارد جزئیات بشم چون تمام دوست و آشنام تو سایتن،شوهرمم موقعیتش همچین خفن نیست ولی خاصه.مثلا مثل همین چیزی که شما میخوای.بخاطر شرایط خودم هیچ جوره هم امکان نداشت همچین کسی با این شرایط تحصیلی و شغلی سر راهم قرار بگیره.یا اصلا منو بخواد!

ولی دنیا چرخید و چرخید و چرخید تا بالاخره شد.با همون جزئیاتی که تو خیالاتم بود.انقدر سریع پیش رفت همه چیز که موقع ازدواجم اصلا یادم نبود من آرزوم همین بوده.بعدها که بعضی یادداشتای دوره دانشجوییمو پیدا کردم دیدم ای دل غافل بدون اینکه اصلا حواسم باشه همونی شده که فکر میکردم.پس مواظب باش چی میخوای چون حتما میرسی😁😊😉

نمیتونم وارد جزئیات بشم چون تمام دوست و آشنام تو سایتن،شوهرمم موقعیتش همچین خفن نیست ولی خاصه.مثلا م ...

و این دقیقا یعنی جذب😍لذت بردم اول صبحی😍مرسی واقعا🌹

🏃🏻‍♀️

من یکم حساسم چون مشکلات روابط رو تو جامعه میبینم یا میشنوم متاسفانه روم تاثیر منفی گذاشته وگرنه قصد ...

میدونم عزیزم 

البته خیلیا هم جوگیر میشن اصطلاحا 

یه جوری خراب کاری میکنن که این تفکرات در اومده از کنارش

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
با وجود اینکه کنکوری م مواقع استراحت و بیکاریم همش به همسر کارمند بانکم فکر میکنم 😐

منم دوس داشتم😕

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خداروشکر من زیاد حساس نیستم

من زیاد حساس نیستماااا 

ولی خب بدم میاد خانومی کنار اقام وایسه فقط من باید باشم😁😁😁😁

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
نمیتونم وارد جزئیات بشم چون تمام دوست و آشنام تو سایتن،شوهرمم موقعیتش همچین خفن نیست ولی خاصه.مثلا م ...

اره دقیقا 

من همیشه فک میکردم چون بابام ماشین سنگین داره شوهرمم هم تو تو کار ماشین سنگین و این چیزاس 

دقیقااا همون شد😍😍

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘