2777
2789
به هیچ دختر دیگه ای فکرم نکرده باشه!!!!!!؟؟؟؟؟؟ میگم تو بیخیال شوهر شو با این وجود...همون درستو ادام ...

میدونم میدونم باید زودتر خودمو به یه روانپزشک معرفی کنم😅ولی جدا از شوخی خیلی حساسم متاسفانه ، به خاطر چیز هایی که تو جامعه میبینم و میشنوم

🏃🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر بسیار عالی ای بود حتما امتحان میکنم 😄 انشالله بعد از کنکورم توی همه ی بانکای شهر خودمون و شهر ک ...

زیادم فکر نکن همشون خوبن اینجوری نیست.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
میدونم میدونم باید زودتر خودمو به یه روانپزشک معرفی کنم😅ولی جدا از شوخی خیلی حساسم متاسفانه ، به خا ...

خیلی خودتو درگیر چیزایی ک میشنوی نکن...فکرت رو باز کن ومنطقی باش..قرار نیس همه مث هم باشن تو جامعه.ادمای متعهد کم نداریم نترس.

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹
خیلی خودتو درگیر چیزایی ک میشنوی نکن...فکرت رو باز کن ومنطقی باش..قرار نیس همه مث هم باشن تو جامعه.ا ...

درسته حق باشماست🌹درسته ادم بد داریم ولی تو این دنیا واسه همه چیز فراوانی هستش پس ادم پاک و متعهد هم هست خیلیم هست😍

🏃🏻‍♀️

با وجود اینکه کنکوری م مواقع استراحت و بیکاریم همش به همسر کارمند بانکم فکر میکنم 😐

فکر میکنید پولدارن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هنوز که نیومده لامصب 😂 از دکتر جماعت خوشم نمیاد تو بیمارستان و شیفت شب خدا میدونه و اونا و اون پرست ...

چون  شبانه روز کنار همیم مثل یه خانواده

وقتی شیفت شب سخت بهت میوفته هیچی بهتر ازین نیس که با همکارات لااقل راحت باشی (خانوم باشه ترجیحا) 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
چون  شبانه روز کنار همیم مثل یه خانواده وقتی شیفت شب سخت بهت میوفته هیچی بهتر ازین نیس که با ه ...

من یکم حساسم چون مشکلات روابط رو تو جامعه میبینم یا میشنوم متاسفانه روم تاثیر منفی گذاشته وگرنه قصد جسارت نداشتم 🌹

🏃🏻‍♀️

فکر میکنید پولدارن

😅😅اونقدراهم مادی گرا و پولکی نیستم بخدا😂بیشتر بخاطر پوشش شون و برخوردشون ازشون خوشم میاد از طرفیم کارمندای بانک های شهرما اکثر ماشین خارجی دارن بعد حساب کنید با اون تیپ باشخصیت شون و سوار اون ماشینا خیلی دلبر میشن لامصبا😂😂😂😂

🏃🏻‍♀️

با وجود اینکه کنکوری م مواقع استراحت و بیکاریم همش به همسر کارمند بانکم فکر میکنم 😐

منم دبیرستانی بودم دوس واشتم شوهرم معلم باشه. همش عاشق معلمامون میشدم. اصن یه وضعی

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
ولي من دوسدارم شغلش ازاد باشه هميشه ميكم برو دنبال سيمان كاري ول كن اينو والا درامد فقط تو شغل ازاد ...

درعوض من اصلا شغل ازاد دوست ندارم البته اینجایی که ما هستیم خیلی به کارمند بودن بها میدن شاید واسه همینه ازاد دوست ندارم،ولی از نظر درامد بعضی از شغلای ازاد واقعا عالین👌انشالله یه خوبش نصیبت شه گلم😘

🏃🏻‍♀️