2777
2789
اتفاقا دختر به عمه اش بیشتر میکشه تا مادرش من بینظمی پریودام موی زائدم مدل پریودیم به سمت پدرم کشیده ...

یا صاحب وحشت  همیم الان تو عمر 31 ساله  ام شنیدم  نگین  تو  رو خدا  به  مادر ادم نمیکشه  به عمه میکشه الله اکبر 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ببرش دکتر ازمایش هورمونی و...بگیره انشالله که چیز ی نیس ولی ازش میپرسیدی مثلا درد زیرشکمش داشته ...

اتفاقا چند روز بود میومد میگفت کشاله رانش درد میکنه چون ژیمناستیک کاره گفتم حتما حرکتی خواسته انجام بده پاهاش برا اونه درد میکنه

والا ما خیلی رعایت میکنیم خانواده هامونم از این نظر خیلی رعایت میکنن این فکر کنم به ارث خانواده پدر ...

عزیزم نمیگم شما رعایت نمیکنید که بله ارث که میگید داده و احتمالش هست ،الان نمیشه احتمالا ۹سالگی بشه و الان پیش زمینه اش باشه(دکتر برو حتما)

اما الان کلا مشکوکش نکن به اون لکه و اینا فکرش درگیر شه.و مواظبش باش اگر زود هنگام شد از نظر روحی آسیب نبینه طفلی..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
من خودم 15 سالگی پری شدم

اگه برای بلوغ  باشه فکز کنم امپول میدن  عقب میندازه  پریود و 

مخم خگوت و مادر و خواهر ات هستین بچه  مخصوص  دختر بچه بلوغشون به مادر میره 

عمه دخترم اصلا9 سالگی پری شده

ميشه جلوگيري كرد

الان عمه دختر منم ٥ابتدايي پريود شد

بچه جاريم٤

من دخترم ٥سالش بشه ميبرم تحت نظر دكتر 

بچه جيزي نميدونه قد و رشد عقب ميوفته

نميتونه خودش جمع و حور كنه لطمه ميخوره

بهتر ببري دكتر خيال خودت راحت تر

عزیزم ببرش دکتر غدد آمپول میزنن پریودشو تاخیر میندازه

فردا حتما میبرم پیشِ دکتر خودم خیلی کارش خوبه قبلا هم اون بهم گفت ممکنه بخواد زود پری بشه ولی میگفت با تزریق آمپول مخالفه چون تزریقات هورمونی ممکنه روی رشد بچه تاثیر منفی بذاره

یا صاحب وحشت  همیم الان تو عمر 31 ساله  ام شنیدم  نگین  تو  رو خدا  به ...

شما شاید خیلی چیزا نشنیده باشی مسئولش من نیستم.

فردا حتما میبرم پیشِ دکتر خودم خیلی کارش خوبه قبلا هم اون بهم گفت ممکنه بخواد زود پری بشه ولی میگفت ...

آها عزیزم نگران نباش انشاالله که چیز مهمی نباشه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
عزیزم نمیگم شما رعایت نمیکنید که بله ارث که میگید داده و احتمالش هست ،الان نمیشه احتمالا ۹سالگی بشه ...

هیچی بهش نگفتم که

بچم هنوز میگه میشه بری از فروشگاه خواهر برام بخری مگه خیلی گرونِ که نمیخری یا مثلا میپرسه داداشمو چند خریدی؟ اون موقع خیلی پول داشتی ؟ الان دیگه نداری خواهر برام نمیخری

فکر کن دلم میسوزه خیلی زودِ همچی چیزی بخواد براش اتفاق بیافته گناه داره

شما شاید خیلی چیزا نشنیده باشی مسئولش من نیستم.

اخه عزیزم  شما مادرو کشیدی  کنار کامل عمه که هیچ ربطی  به بلغوغ دختر  بچه نداره  آوردی  وسط قصدم ناراحت کردنت نبود 

هیچی بهش نگفتم که بچم هنوز میگه میشه بری از فروشگاه خواهر برام بخری مگه خیلی گرونِ که نمیخری یا مثل ...

اره واقعا انشالله که این نباشه شاید بخاطر ورزشش باشه ناراحت نباش ان شالله این اتفاق نیوفته من خودم اول راهنمایی شدم م خیلی زود بود نسبت به اطرافیانم وکلی خورد تو ذوقم .

الان مطمئن باش تو ۷سالگی نمیشه ولی شاید اخطاری برا ۹سالگیش باشه ببره دکتر ببین چی میگه ولی دارو اینا مواظب باش هرچیزی بخورد طفل معصوم ندن