2777
2789
من شنیدم از ۹سالگی به بعد احتمال پریود شدن است 

منم برا همین کلا نگران نبودم میگفتم فوقش نه سالگی میخواد اتفاق بیافته تا اینکه انشب تو شورتش اینو دیدم

البته قطع شد ها در حدِ همون دوسه تا رگه بود ولی خب به هر ححال نمیشه سر سری ازش گذشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷سالگی فکر نکنم بشه ولی اگر احتمال بلوغ زود رس باشه ممکنه تو ۹_۱۰سالگیش پیش بیاد.فامیلمون یادمه کلاس ۵ بود اون زمان پریود شد و سینه درآورده بود....

مواظب باش اصلا بهش نگو چون روحیه تاثیر میزاره و مواظب باش که دور ورش چی میبنه هرچی بیشتر چیزایی که نباید ببینند و بشنود رو متوجه شند باعث بلوغ زود رس میشه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
چرا نميبري دكتر غدد اره ميشه بچه زود پريود بشه علائم بلوغ زودرس ترو خدا دير نشده ببر دكتر غدد دارو ...

امشب دیدم سریع بردم دکتر اطفال اون تشخیصی نداد ولی گفت ممکنه از علائم پری باشه

حالا فردا میبرم دکتر زنان

بعید میدونم  به  این زودی بشه خانواده خودت ملاکن مادر خواهرا ربطی به خاندان پدر نداره&nbs ...

اتفاقا دختر به عمه اش بیشتر میکشه تا مادرش من بینظمی پریودام موی زائدم مدل پریودیم به سمت پدرم کشیده و اصلا به مادرم نرفته

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
منم برا همین کلا نگران نبودم میگفتم فوقش نه سالگی میخواد اتفاق بیافته تا اینکه انشب تو شورتش اینو دی ...

اره ببرش دکتر ازمایش هورمونی و...بگیره انشالله که چیز ی نیس ولی ازش میپرسیدی مثلا درد زیرشکمش داشته یکی دوروز پیش یانه علایم پریودی رو ازش بپرس البته خیلی ساده و بچگانه بپرس که راحت جواب بده

😍من میتونم یه زن موفق باشم 😍
۷سالگی فکر نکنم بشه ولی اگر احتمال بلوغ زود رس باشه ممکنه تو ۹_۱۰سالگیش پیش بیاد.فامیلمون یادمه کلاس ...

والا ما خیلی رعایت میکنیم خانواده هامونم از این نظر خیلی رعایت میکنن

این فکر کنم به ارث خانواده پدریش مربوط بشه اگر خدای نکرده بخواد اتفاق بیافته

خودشم خداییش خیلی بچست بخدا هیچی متوجه نمیشه