2777
2789
عنوان

رنگ موی روشن بدون دکلره

| مشاهده متن کامل بحث + 180258 بازدید | 85 پست
منم دیپلم‌ آرایشگری دارم ولی هیچی بلد نیستم. ده سال پیش دیپلم گرفتم. بعدش هیچکاری نکردم. الانم چیزی ...

بستگی داره با چه اکسیدانی قاطی بشه وچقدر روموبمونه

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍
قیمتش چنده؟؟

من قبلا میگرفتم ۳۵ الان جدید گیر نیاوردم حالا پرسیدم شاید دوستان اطلاع داشته باشن

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کدوم شهر هستین ؟ جدیدا رنگ موش رو خریدین قیمتش چند بوده ؟  اخه من چند جا پرسیدم گفتن دیگه ...

من‌تهران هستم ۴۵ تومان خریدم هر رنگی وهرچیزی از مارک اوکیا بخواهید داره دوم دی ماهم تو مغازه خودشون قرعه کشی هم داشتن من رفتم

بدون دکلره با یبار رنگ‌روشن نمیشه باید صبور باشی مثلا یه سال مرتب روشن بزاری به مرور خوب میشه  ...

پس تکلیف ریشه های سیاه جدید چی میشه؟ اگه بقیه موهام بلوند شه بازم ریشه های جدید درمیان و با یبار رنگ قرمز و نارنجی میشن!

من‌تهران هستم ۴۵ تومان خریدم هر رنگی وهرچیزی از مارک اوکیا بخواهید داره دوم دی ماهم تو مغازه خودشون ...

میشه بیزحمت ادرس لطف کنید گلم

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
نازی اباد میدان بازار دوم

من اونجا خیلی رفتم ولی به چشمم نیومده کدوم فروشگاه؟ 

پس تکلیف ریشه های سیاه جدید چی میشه؟ اگه بقیه موهام بلوند شه بازم ریشه های جدید درمیان و با یبار رنگ ...

خب اگر انقدر رو ریشه حساسی باید دکلره کنی اونم تازه کار هر ارایشگری نیست باید حسابی وارد باشه

من قبلا اینکار رو میکردم مدام رنگ‌روشن میزاشتم ساقه ها روشنتر بود ریشه یکم تیره تر به مرور بلند میشد اونم رنگ باز میکرد در مجموع خوب بود راضی بودم بدون اسیب

خدایا مرسی که هستی 
کجا رو میشناسی دقیق بگم ازمایشگاه دی رو میشناسی

بله گلم 

پس تکلیف ریشه های سیاه جدید چی میشه؟ اگه بقیه موهام بلوند شه بازم ریشه های جدید درمیان و با یبار رنگ ...

عزیزم این ترکیب رنگی که من گذاشتم ریشه هات هم رشد کنه با یبار همون ترکیب رو برای ریشه هات هم فقط بذاری رنگ یکدست میشه

ولی اگه چندبار تکرار کنی قشنگ تر میشه 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عزیزم این ترکیب رنگی که من گذاشتم ریشه هات هم رشد کنه با یبار همون ترکیب رو برای ریشه هات هم فقط بذا ...

اینا که شما گفتی سه تا رنگ‌بود درسته؟؟؟قیمتشون چنده؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
اینا که شما گفتی سه تا رنگ‌بود درسته؟؟؟قیمتشون چنده؟؟

۴ تا رنگه

والا من از قبل رنگ ها رو دارم جدیدا نمیدونم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊