2777
2789
عنوان

رنگ موی روشن بدون دکلره

| مشاهده متن کامل بحث + 180246 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیفیت رنگ موی اوکیا رو خیلی تعریف میکنن

بله مارک حرفه ای هستش ولی گرون و کمیاب شده

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
نگار عزیز رنگ چند دقیقه باید بمونه رو موها؟ اکسیدان چند درصد؟ واریاسیون نمیخواد؟

۴۵ دقیقه رنگ بمونه

اکسیدان شماره ۲

واریاسیون نزدم 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
دودی رو بعضی موها تون نارنجی میده مخصوصا شماره های روشن ترش. ب رنگ قبلی یا رنگدانه های اصلی مو خیلی ...

بله ولی مارک اوکیا رو من روی موی چند نفر گذاشتم جواب داد و قرمزی درنیاورد 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
بله

منم دیپلم‌ آرایشگری دارم ولی هیچی بلد نیستم. ده سال پیش دیپلم گرفتم. بعدش هیچکاری نکردم. الانم چیزی یادم نمیاد. فقط اینو یادم مربیمون میگفت پودرآبی خوب نیست ضرر داره. راسته؟

دودی رو بعضی موها تون نارنجی میده مخصوصا شماره های روشن ترش. ب رنگ قبلی یا رنگدانه های اصلی مو خیلی ...

بله درسته.منم یبار دودی گذاشتم نارنجی تحویل گرفتم  

چرا مغازه های خود اوکیا همه چیز دارن چیری هم کم نیست تو رنگ هاشون

شما کدوم شهر هستین ؟ جدیدا رنگ موش رو خریدین قیمتش چند بوده ؟ 

اخه من چند جا پرسیدم گفتن دیگه نمیاریم گرون شده کم هم شده