2777
2789
عنوان

رنگ موی روشن بدون دکلره

180258 بازدید | 85 پست

سلام

موهامو چند وقت پیش هایلایت کردم. الان ریشه هام درومده.

اینقد بد هایلایت کرد که موهام مثل ادامس کش میومد!  

مجبور شدم ۵_۶ سانت از موهامو کوتاه کنم تا یکم از خشکی و شکنندگی دربیاد.حالا میخوام برای عید یه رنگ روشن تو مایه های بلوندبژ بشه کل موهام ولی بدون دکلره.راهی داره ایا؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟ و اینکه چه رنگی خوبه؟ یکنفر بهم گفت رنگ tony خوبه و بلوند روشن دراورده بود رو موهاش.یکنفر هم گفت loreal خوبه. لطفا راهنمایی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی ترکیب رنگ مو دارم یکساله استفاده میکنم

خرکی دیده خیلی خوشش اومده

مرواریدی ۱۲ نصف تیوپ

دودی ۹ و شنی ۹  ۱/۴تیوپ

کنفی۷ نصف مقدار دودی و شنی

اکسیدان شماره ۲.

اکسیدان زیاد بریز از ماست یکم شل تر

این شماره ها از البوم رنگ موی بیول

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
من ی ترکیب رنگ مو دارم یکساله استفاده میکنم خرکی دیده خیلی خوشش اومده مرواریدی ۱۲ نصف تیوپ دودی ۹ ...

از چه مارکی استفاده میکنید؟ درنهایت چه رنگی در میاد؟

از چه مارکی استفاده میکنید؟ درنهایت چه رنگی در میاد؟

نوشتم مارک بیول

ی قهوه ای قشنگی میشه بدون زردی و قرمزی

عکس دارم ولی با رنگ روی موهام یکم فرق داره تو عکس تیره تر افتاده

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
من گذاشتم اصلا روشن نشد

حتما به موهات نرم کننده داشتی یایه چیزی زده بودی چون جواب میده سه صفر

پودردکلره آبی بخر بااکسیدان ۲قاطی کن اول ساقه های موهاتوکامل بزن بزاریک ربع بمونه بعدریشه های موهاتوبزن بعد۵ دقیقه بشور

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍