2777
2789

دیگ کم کم وقت رفتن از خونه پدریه

حس میکنم اونقدری ک باید نتونستم بهشون برسم

حس میکنم نشد اونجور ک باید براشون دختری کنم

خیلی دلم تنگ میشه براشون خیلی خیلی خیلی بینهایت

ی چیزی بگید اشکام بند بیاد

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کن هر روز همونجایی

فکر میکنی

نمیتونم هرروز بیام دیگ

درس و خونه داری ث شوهرداری

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
عزیزمممممممم🫠🥹همه بلاخره ی روز از خونه پدری میرنمهم اینه ب دل خوش بری قشنگمقراره شهر دیگ بری؟

خیلی سخته خیلی

ن همینجاییم

ولی یادم میاد ب سختیایی ک خونوادگی گذروندیم بدجور دلم میگیره

از اینک خیلی نتونستم کنارشون بمونم همش غصه داشتیم

به کجا میروی

دوماه دیگ عروسیمه

خونه خودم

خیلی سخته خیلی ن همینجاییم ولی یادم میاد ب سختیایی ک خونوادگی گذروندیم بدجور دلم میگیره از اینک خیلی ...

همین که داری وارد مرحله جدیدی از زندگی میشی بهترین اتفاقه!شما داری میری دنبال زندگیت ! قرار نیست که همیشه خونه پدرت بمونی، بزار اونا هم برای خودشون زندگی کنن!

خیلی سخته خیلی ن همینجاییم ولی یادم میاد ب سختیایی ک خونوادگی گذروندیم بدجور دلم میگیره از اینک خیلی ...

معلومه ک سخته ولی تو برا خودت سخت ترش نکن عزیزم

همین ک نزدیکی خوبه زود ب زود سر میزنی

ب گذشته ها فک نکن تلخی ی چیزایی همیشه با آدم میمونه برا خودت هی نبش قبر نکن قشنگم