atenajoon74 مدیر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 عنوان به نظرتون من باردارم | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 79 پست ۱۲روز پیش اقدام داشتم شب تخمک گذاریم.بعد۷روز یه کم لکه بینی داشتم حالا ترشح آبکی زیاد دارم .زیر دلم بعضی وقتا درد میگیره.نفخ شدید دارم.تست جوش شیرینم زدم مثبت بود ۷روز دیگه موعد پریودمه معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏 1397/10/11 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 حالا جواب منو بدید چرا سوال میکنید باردارم یا نه😁😰 آخه ما که نمیدونیم😂 انشالله اگه به مصلحتت هست باشی😍 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
banooyeparsi عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 24125 خب بی بی چک بزار عزیزم ایشالا خیره، من که این ماه بازم پوچ میره برا ماه دیگه دعا کن حامله شم بخدا اصلن نمیدونم دیگه بدون بچه با چی خودمو سرگرم کنم خسته شدم خدایا به تو توکل کردم😍♥️
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 آخه ۲۰ آذر تا ۱ دی میشه روز ۱۰ پریودت نه ۱۴ ببخشید عزیزم اشتباه کردم الان نگاه یادداشتم کردم ۱۸پری شدم😥 معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 من تقریبا دوسال روی زمان تخمکگذاریم تحقیق وبررسی کردم درنهایت پیداکردم وهمونروز اقدام کردم،🤣🤣 اخر فهمیدی دقیقا روز تخمک گذاری چه زمانی میشه؟😂 ۱۴ سیکل میشه؟ پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 خب بی بی چک بزار عزیزم ایشالا خیره، من که این ماه بازم پوچ میره برا ماه دیگه دعا کن حامله شم بخدا اص ... سه چهار روز پیش زدم منفی بود فکر کنم هنوز زوده معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 ببخشید عزیزم اشتباه کردم الان نگاه یادداشتم کردم ۱۸پری شدم😥 آهان پس درسته روز ۱۴ تخمک گذاریت اقدام کردی.پس ۵ روز به پریودت مونده😍 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 اخر فهمیدی دقیقا روز تخمک گذاری چه زمانی میشه؟😂 ۱۴ سیکل میشه؟ ۱۳شد ببخشید ولی من همون روز که دکترم گفت اقدام کردم دیگه نمیدونم خودت حسابش کن😃😃 معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
هما12213 عضویت: 1394/01/20 تعداد پست: 979 تو نت بود جوش شیرین ریختم تو ادرارم کف کرد نوشته اگه کف کنه نشونه بارداریه نه عزیزم ، من هم پری نشدم تست جوش شیرینم کف نکرد ، تست کلم قرمزم صورتی شد ، فردا آزمایش خون برای بارداری دارم ممنون میشم واسه پیدا شدن گمشده من هم یک صلوات بفرستيد
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 ۱۳شد ببخشید ولی من همون روز که دکترم گفت اقدام کردم دیگه نمیدونم خودت حسابش کن😃😃 دکترا چجوری میفهمن؟ با سونو میفهن یا همینجوری حساب میکنن؟ پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 آهان پس درسته روز ۱۴ تخمک گذاریت اقدام کردی. پس ۵ روز به پریودت مونده😍 اره دیگه روز ۱۳هم شبش اقدام کردم معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 نه عزیزم ، من هم پری نشدم تست جوش شیرینم کف نکرد ، تست کلم قرمزم صورتی شد ، فردا آزمایش خون برای بار ... ایشالله مثبت بشه معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
atenajoon74 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 2074 دکترا چجوری میفهمن؟ با سونو میفهن یا همینجوری حساب میکنن؟ عزیزم دکتر من با ترشح میفهمه معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
هما12213 عضویت: 1394/01/20 تعداد پست: 979 ایشالله مثبت بشه من فعلا بچه نمی خوام ممنون میشم واسه پیدا شدن گمشده من هم یک صلوات بفرستيد
هما12213 عضویت: 1394/01/20 تعداد پست: 979 انشاالله مال شما مثبت باشه ممنون میشم واسه پیدا شدن گمشده من هم یک صلوات بفرستيد
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11080 عزیزم دکتر من با ترشح میفهمه یعنی وقتی ترشح زیاد میشه؟من هرکاری کردم آخر نفهمیدم روز تخمک گذاریم کی هست🙁 پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁