2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 79 پست

پریود شدم الان 😢😢

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
پریود شدم الان 😢😢

عزیزدلم ناراحت نباش ان شالله هفت روز دیگه دوباره اقدام میکنی عزیزدلم.من ک هیچی همینطور منتظرم 14روزم بگذره بی بی دیگه نزدم از ترسم 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم ناراحت نباش ان شالله هفت روز دیگه دوباره اقدام میکنی عزیزدلم.من ک هیچی همینطور منتظرم 14روزم ...

ممنون عزیزم ولا دیگه باور کرده بودیم مامان بابا شدیم خورد تو ذوقمون.ایشالله که شما بارداری 

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏

ببین عزیزم تو یه تاپیک میبرمت اونجا همه بچها  اقدامین واسه پسر چند نفر راهنماییت میکنند .وانجل که اومدی .#رژیم بزن و از تجربیات بجهای پسدار شدن استفاده کن .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

باشه مرسی گلم