بچه ها من از فیلم ممنوعه بدم میاد .....بخاطر اینکه میگم چرا باید بشینیم لاس زدن یه سری زن و مرد و نگا کنیم....همشم مث فیلمای ترکیه ایه....کسی هس مث من باشه؟؟ من خودم خیلی به خودم میرسم و از نظر اندام و چهره و اینا خوبم و به خودم میرسم ولی بدم میاد ازین فیلمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صرفن ازترکیه فقط حرف نزدم😕هرکسی باتوجه ب محیطش وطرزتفکرش ی برداشت داره توی همه چیز یکی خوب برداشت میکن وب جنبه های مثبتش فکر میکن یکی ک ذهنش پاک نیست خیر ب چیزای منفیش
آخه اصلا فيلم تموم نشده كه بخواد نقدم بشه. بايد تا قسمت آخر ديد كه چه اتقاقايي ميفته براشون اصلا شاي ...
درست میگی....ولی فیلم سینمایی تو یکساعت و نیم تموم میشه و توش قهرمان و ضدقهرمان هست که وقتی فیلم تموم میشه نتیجه رو میده دستت که چی خوبه چی بده....ولی این مدل سریالا تو باید اسیییر تفکر کارگردان باشی تا بعد از فلان قسمت به نتیجه برسی یا نرسی....تازه اگه مث قلب یخی یهو توقیف نشه
من هیچ وقت اون خانومایی ک نگران نیستن و درک نمیکنم.همشونم اعتقاد دارن شوهرمون چشم پاکه.خب پس اینا که ...
خیلیا شوهرشون زرنگه میگن چشم پاکن من خیلیا رو میشناسم دائم میشینن میگن ما محدودیت نداریم ما سخت نمیگیریم مردامون چشمو دل سیرن ولی هر چند وقت یبار گند یکیشون چه زن چه مرد در میاد
ولي بايد قبول كرد كه نصف بيشتر دختراي جامعمون براي شخصيت آدمي مثل سامي ميميرن! نميدونم دليلش چيه واقعا مثلا توي عاشقانه ام همه عاشق هومن سيدي بودن! خلاصه اينطور فيلمام طرفداراي مخصوص خودشونو دارن
ولي بايد قبول كرد كه نصف بيشتر دختراي جامعمون براي شخصيت آدمي مثل سامي ميميرن! نميدونم دليلش چيه واق ...
هومن سیدی که دیگه شورشو درآورده بود نمیدونستم اونم خاطرخواه داشته😂😂😂 ولی این سامی کلا یا داد یا کتک اینم نمیدونم چرا خوششون میاد.درسته چهره ی مردونه ای داره ولی به دادو هواراش نمیرزه😊😊😊