2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم سریال ممنوعه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 8181 بازدید | 96 پست
عزیزم اونوقت شما نباید بانوی عمارتم ببینی که شازده چندتا چندتا زن میگیره؟؟

بابابیچاره کجاچندتاچندتا میگیره یکیش مریض شد طلاق داد یکی دیگ گرفت 

تواین زمونه خیلی چیزه غیرعادیه?

.                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جای روی صحبتم با شما نیستا کلی میگم

نمی‌دونم چرا این بدآموزی ها رو ما تاثیر ندارد

من همون فری که بودم هستم هم سریالهای ترکی رو گاها نگاه میکنم هم ممنوعه رو میبینم هم عاشقانه رو دیدم

زندگی اگر هزار بار باشد بار دیگر تو بار دیگر تو
من واقعا درک نمیکنم؛ بعضی خانما همسرشونو چی فرض کردن؟؟ حتی اگر از نظر شما نگاهش یا توجهش گناه هم باش ...

علتش اینه چون بعضی خانما مثل منکه حساسم کرده بودشوهرم ،فکرمیکنیم ممکنه دراجتماع هم دنبال همچین شخصی باشه واگرببینه حتما جذبش میشه ،یه حس خاصه، شماهمتون درست میگین امادست خودآدم نیست احساس بدکمبودداشتن ونداشتن جذابیت کافی برای شوهر،چرابعضی ازهمسرانتون خوشش نمیادازبازیگرمردجذابی تعریف کنین وفیلماشوببینین،چون غیرت وحسادتش ب جوش میادفکرمیکنه ایده آلتون اونه وخودش براتون خیلیم دلفریب نیست خخخخخخ ،همش ازعشق وحس مالکیت مطلقه ،مثل ببرماده که حریمش ب خطرمیفته ....با کلاس حرف زدم گردنم کج شد

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
چه تصویر رویایی از ترکیه ساختی خواهر 🤕

صرفن ازترکیه فقط حرف نزدم😕هرکسی باتوجه ب محیطش وطرزتفکرش ی برداشت داره توی همه چیز یکی خوب برداشت میکن وب جنبه های مثبتش فکر میکن یکی ک ذهنش پاک نیست خیر ب چیزای منفیش

آخه اصلا فيلم تموم نشده كه بخواد نقدم بشه. بايد تا قسمت آخر ديد كه چه اتقاقايي ميفته براشون اصلا شاي ...

درست میگی....ولی فیلم سینمایی تو یکساعت و نیم تموم میشه و توش قهرمان و ضدقهرمان هست که وقتی فیلم تموم میشه نتیجه رو میده دستت که چی خوبه چی بده....ولی این مدل سریالا تو باید اسیییر تفکر کارگردان باشی تا بعد از فلان قسمت به نتیجه برسی یا نرسی....تازه اگه مث قلب یخی یهو توقیف نشه

من هیچ وقت اون خانومایی ک نگران نیستن و درک نمیکنم.همشونم اعتقاد دارن شوهرمون چشم پاکه.خب پس اینا که ...

واقعا نگرانی نداره خوب همینجوری که زن خوشگل تو یه سریال هست مرد خوشگل هم هست. مگه من از رو هوس نگاه میکنم که همچین دیدی به شوهرم داشته باشم

من هیچ وقت اون خانومایی ک نگران نیستن و درک نمیکنم.همشونم اعتقاد دارن شوهرمون چشم پاکه.خب پس اینا که ...

خیلیا شوهرشون زرنگه میگن چشم پاکن من خیلیا رو میشناسم دائم میشینن میگن ما محدودیت نداریم ما سخت نمیگیریم مردامون چشمو دل سیرن ولی هر چند وقت یبار گند یکیشون چه زن چه مرد در میاد 

حالا این فیلمه ک هیچی کلا خوبه آدم مراقب روحو روانش باشه 

ولي بايد قبول كرد كه نصف بيشتر دختراي جامعمون براي شخصيت آدمي مثل سامي ميميرن! نميدونم دليلش چيه واقعا مثلا توي عاشقانه ام همه عاشق هومن سيدي بودن! خلاصه اينطور فيلمام طرفداراي مخصوص خودشونو دارن

بخاطر اینکه منظور استارتر شوهرشه‌.مرد با زن متفاوته

آنقدر تفاوت که مثلاً با دیدن چندتا خانوم تو فیلم دلش قیلی ویلی بره؟

بابا ما قبل از اینکه زن و مرد باشیم انسانیم و قادر به کنترل فکر و جسممون

ولي بايد قبول كرد كه نصف بيشتر دختراي جامعمون براي شخصيت آدمي مثل سامي ميميرن! نميدونم دليلش چيه واق ...

هومن سیدی که دیگه شورشو درآورده بود نمیدونستم اونم خاطرخواه داشته😂😂😂 ولی این سامی کلا یا داد یا کتک اینم نمیدونم چرا خوششون میاد.درسته چهره ی مردونه ای داره ولی به دادو هواراش نمیرزه😊😊😊