2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم سریال ممنوعه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 8181 بازدید | 96 پست
یکی یه خلاصه بگه ببینم می ارزه ببینیم یا نه؟

ن اصلا..فیلم بیخودیه..من ۶ قسمتش رو دیدم اصلااا مشتاق نبودم بقیش رو ببینم.چیز بیخودی بود..شوهرم ک اصلا نگاش نکرد..!

ازبین بازیگراش همون ترنسه عالی بازی کرد همون نیماک بارامبده..فامیلش یادم نمیاد...

اما میلاد کی مرام دیگه شورش رو دراورده.تو همه فیلماش نقش ی ادم عصبی و دیوونه رو بازی میکنه..از الهه حصاری هم ک اصلاااااا خوشم نمیاد.فقط دهنش رو بازمیزاره و تامیتونه زل میزنه ب طرف.

ببخشید خیلی حرف زدم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه موضوعش چیه؟

یه گروه دختر و پسرن دورهمی میگیرن و سیگار و شو لباس و ... اینا شاید خیلی بد نباشه اما صمیمیت بیش از حدشون و دعوا و کتک کاری و لات بازیشون جالب نیست

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
من وشوهرم باهم میبینیم 😂😂😂خودم گفتم ببین

منم تا یه جایی دیدم ولی طبق چیزایی که از تاثیر رسانه برخانواده میدونم اینطوریه که سریالا چه بخایم چه نخایم یسری چیزارو وارد ضمیر ناخود آگاه میکنن....اینم که پر از کارای بیخود و خیانت

به نظرم نمی تونیم در مورد فیلم و سریالایی که همسرمون می بینه دخالت کنیم. یه چیز سلیقه ای و شخصیه. خودش باید تصمیم بگیره. 

زندگی مشترکه...ولی از یه جایی به بعد باید حریم شخصی همدیگه رو رعایت کنیم. به استقلال هم احترام بذاریم.

الان من گیم آو ترونز می بینم...همسرم بیاد بگه من خوشم نمیاد...نبین.

توهین به شعور و اراده ی منه.

همسر شما اگه کسی باشه که فیلم و سریال تاثیر منفی روش بذاره، این تاثیر رو از خیابون و محل کار و در و همسایه هم می تونه بگیره. اگه نباشه هم که مشکلی نیست. برای همین نگران نباش. حتما خودشون اونقدر عاقل هستن که خوب و بد رو از هم تشخیص بدن. 

خودتو با کسی مقایسه نکن. چه هنرپیشه و چه آدم واقعی. ما هر کدوم یه انسان مستقل هستیم. ظاهر ما فقط بخشی از ما رو تشکیل می ده. حتی اگه ظاهر یکی بهتر از شما باشه دلیل نمی شه کلا بهتر باشه و بتونه دیگران رو جذب خودش کنه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
یه گروه دختر و پسرن دورهمی میگیرن و سیگار و شو لباس و ... اینا شاید خیلی بد نباشه اما صمیمیت بیش از ...

ممنون عزیزم 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔

من واقعا درک نمیکنم؛ بعضی خانما همسرشونو چی فرض کردن؟؟ حتی اگر از نظر شما نگاهش یا توجهش گناه هم باشه بازم ایشونه که مرتکب میشه؛ اون بازیگرا هم که از تلویزیون نمیان بیرون؛ پس فقط این وسط شما اذیت میشی!! بخاطر آرامش خودت هم که شده حساسیتهاتو کم کن! 

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺

اینوجدی میگم من ازمردایی که توجه خاصشون مال خانمشونه دربست واونوازش انگارمیدزدن میدن ب زن دیگه بشدت متنفرم ،این نامردیه  ..نگاه تحسین امیزوپرازهوس شوهرفقط مال زنشه بقول یک آبجیمون اینجاتوسایت .تامام 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

فیلم و سریال رو محرومش کنی 

جامعه رو میخای چیکار کنی فامیل دوست اشنا اوناها چی یا حتی فضای مجازی ...اگ ادم بخاد ب این چیزا فک کنه باید تو خونش بشینه درو هم قفل کنه ن موبایل ن تی وی ن رفت و امد 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند