2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم سریال ممنوعه میبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 8181 بازدید | 96 پست
ن اصلا..فیلم بیخودیه..من ۶ قسمتش رو دیدم اصلااا مشتاق نبودم بقیش رو ببینم.چیز بیخودی بود..شوهرم ک اص ...

آره  قیقا 

الهه حصاری فکر میکنه تو این حالت چهره ش خیلی خاص و زیبا میشه😷😷😷😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا ....خلاصه کسی نگف مث من هس یانه....یکی میگه اگه اعتماد نداشتی چرا زنش شدی..... خب نگفت ...

عزیزم نبینید این فیلما رو کلا هر چی ک باعث آزارت میشه از خودت دور کن هیچ اتفاقی هم نمیفته اگر نبینید 

نمیدونم والا ....خلاصه کسی نگف مث من هس یانه....یکی میگه اگه اعتماد نداشتی چرا زنش شدی..... خب نگفت ...

منم حساسم عزیزم.شوهرم وقت نمیکنه زیاد فیلم ببینه.ولی وقتایی که از خواهر زادش تعریف میکنه اصلا خوشم نمیاد.به حدی که از خواهرزادش متنفر شدم.خخخخ.خیلی حسووودم. حسووود کی بووودم من...

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

عزیزم اونوقت شما نباید بانوی عمارتم ببینی که شازده چندتا چندتا زن میگیره؟؟

دقیقا شازده که چندتا چندتا زن میگیره. رفتار خواهرم که نگو. والله  اون بدآموزیش بیشتره

زندگی اگر هزار بار باشد بار دیگر تو بار دیگر تو
من بد نقد نمیکنم....لطفا برید تو نت بخونید خودتون....

آخه اصلا فيلم تموم نشده كه بخواد نقدم بشه. بايد تا قسمت آخر ديد كه چه اتقاقايي ميفته براشون اصلا شايد قسمت آخر سر همه ي اين خانومايي كه لاس ميزدن و بد حجاب بودن به باد رفت😂

هخخخخ بعضیا ماهواررومسخره میکنن ما ازبچگی داشتیم وهممون سالم بودیم فیلم ترکی وایرانی فرقش اینه ایران چون خودش رواسلامی میدون مساعل روبازنمیکن واونا همه مساعل روبازنشون میدن بدون سانسورخیانت چیزیه که همه جوامع روپرکرده وبله توفیلم ترکی هم هست ولی اونا ادم خیانتکارو فرشته وقدیسه نمیدونن بلکه برای اوناهم خیانت خیلی بده وغیرقابل هضم  ونکته بدی ایران وقتی ی پسر بای ی دختررفیق میش ورابطه داره تموم فکرش پیچوندن رابطه هست ولی توفیلمای ترک نه طرف عاشق میش رابطع برقرارمیکن و پشیمون نمیش ازصدتا متاهل ایرانی پیوندشون محکمتر ایران طرف توعقدرابطه برقرارکرده زده زیرش گفتم دختربکارت نداشته ولی اونورعاشقانه رابطه برقراز میکنن حامله هم ممکن بشن ولی مرده جانمیزن ازدواج میکنن کاملن عاشقانه