2777
2789

من قدم ۱۶۸ وزنم ۸۰ الان باردارم باید ۷تا ۱۱کیلو چاق شم نمیخوام خودم چاق شم چ رژیمی بگیرم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

نمیشه .اگر نشی یعنی بارداری سالمی نداری .باید وزن بگیری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وزنم بالا بود ١٠ كيلو چاق شدم كار خاصي نكردم

از چاققی وحشت دارم تازه لاغرشدم نمیخوام باز برم بالا

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

استار بی خیال

اونوقت که باید لاغر میکردی نکردی الان به نی نی فشار نیار متناسب بخور بعد زایمان جبران کن

البته این نوید رو بدم کسایی که وزن اولیه شون بالاست معمولا تو بارداری هم حدود ۸ کیلو بیشتر اضافه نمیشن

منم خودم با ۱۵ کیلو اضافه وزن باردار شدم الان در هفته ۲۹ کمتر از ۷ کیلو تا الان اضافه شدم 

خدایا مرسی که هستی 
استار بی خیال اونوقت که باید لاغر میکردی نکردی الان به نی نی فشار نیار متناسب بخور بعد زایمان جبران ...

دعا کنید من حداقل ۹۰ بشم مثل گاو میخورمم جلو اشتهامو چطور بگیرم زنجفیل برام بد نیس

دعا کنید من حداقل ۹۰ بشم مثل گاو میخورمم جلو اشتهامو چطور بگیرم زنجفیل برام بد نیس

فک کنم خوب نباشه زنجفیل محرکه

هفته چندمی؟

غذا تو کامل بخور میان وعده شیرینی و کیک و نخور میوه و هویج اینا بخور

پرخوری نکن

رژیمم نگیر

هر چند تو ماههای اخر بخاطر فشار معده اصلا نمیشه زیاد خورد

خدایا مرسی که هستی 
من ماه دیگ میخام اقدام کنم ۶۴هستم میخام بشم۶۰😰

خوشبحالت

فک کنم خوب نباشه زنجفیل محرکه هفته چندمی؟ غذا تو کامل بخور میان وعده شیرینی و کیک و نخور میوه و هو ...

منکه ماهای اول تهوع داشتم مانع پرخوریم شد

الانم فشار معده 

خدایا مرسی که هستی 
فک کنم خوب نباشه زنجفیل محرکه هفته چندمی؟ غذا تو کامل بخور میان وعده شیرینی و کیک و نخور میوه و هو ...

من الان از lmp۵هفته

وزنم بالا بو۶ کیلو اضافه شدم😎😎😎😎😎

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)