2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست
آره منم همیشه میخوام همینجور که گفتین باشم ولی نمیتونم همش نگرانم و اعصابم سر جاش نیس حتی تازگیا دیگ ...

دوران عقد تنها زمانی ک همسر یادش میمونه...

نزار بعدها بهت بگه یادته این رفتارو کردی، منم عقدم میغهممت اما خودتو آزار نده میگذره تموم میشه، خوش بگذرون شاد باش

5 ؟؟؟؟؟ سرویس چوب و وسایل سنگین؟؟؟ گناه داشت بخدا 

دیگه رسممونه...نه تلوزیون لباسشویی اجاق گاز یخچال فرش

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا خودتو خانواده شوهرتو اذیت میکنی یه سفر برو و بیا لباس عروس بپوش چارتا عکس بگیر برو سرخونه ...

وسایل خونمو بخرن من حاضرم از عروسی بگذرم مشکل اینجاس که هیچ کاری نمیکنن

بهش میگم خودت بخر میگه پدرم میخواد بخره صبر کن خسته شدم انقد صبر کردم یه سال و نیمه هیچ کاری نکردن ت ...

ای وای چرا پول وامتو دادی؟؟؟ چرا نامزدت داد، میرفتید تیکه میخرید بخدا...همین دیگه شوهرت امیدش ب اوناس، اینجور ک نمیشه

ای وای چرا پول وامتو دادی؟؟؟ چرا نامزدت داد، میرفتید تیکه میخرید بخدا...همین دیگه شوهرت امیدش ب اونا ...

مادرشوهرم به زور ازمون گرفت گفت قسط و بدهکاری داریم شوهرم داد هرچی گفتم نده به حرفام گوش نکرد

عزیزم دقیقااا نگران چی هستی چی تو فکرت میگذره؟ 

نگران همه چی

از همه مهم تر جشن عروسیمون اینکه چجور میشه خیلی تو فکرشم و اینکه دیگه تا کی قراره تو عقد بمونم و بلاتکلیف باشم وقتی هنوز هیچی معلوم نیس

جهیزیه منم آمادس ولی خانواده شوهرم آماده نیستن از هیچ نظری و همش میگن باید صبر کنین تا خونه ای که دارن بفروش برسه و با پول اون برامون خرج کنن ولی الآن دوساله خونه بفروش نرسیده 

همسرم دست تنهاست، خودش فرش یخچال خرید، لباسشویی تی وی هم داریم میگردیم بخریم

تو این یکسال و.نیم عقد ک هستم خیلی حرص خورد لاغر شد مریض شد ک بتونه جم کنه...واسه منم کم نمیزاره...منم عروسی نمیخوام ی مراسم خیلی کوچیک ک بعدها ب مشکل بدهی قرض نیافتم...

همسرمم شرکت ورشکست شد هرکاری میکنه، میوه فروشی، لباس فروشی، مسافر کشی هرکاری ک بتونه منو خوشبخت کنه..لطفا ی صلوات بدید عید بتونیم بریم..

من راحتما اون حرص میخوره

خانواده همسر سه تا باید بگیرن کلی غر میزنن میگن ما نمیتونیم

نه نامزدمن بنده خداچیزی نمیگه دراین مورد خب ماهم یه عالمه وسایل بایدبگیریم...البته اونم باید ایناروبگیره خونرو تعمیرکنه عروسی بگیره بیچاره دلم سوخت واسش😢

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نگران همه چی از همه مهم تر جشن عروسیمون اینکه چجور میشه خیلی تو فکرشم و اینکه دیگه تا کی قراره تو ع ...

عزیزم  منم همینجور باورت میشه بعد دوسال تازه دیروز خونمون فروش رفت؟ قبول دارم ذهن ادم مشغول میشه ولی ببین اینا فکرای بدی نیست در واقع، ی لحظه تصور کن کسی ک نگران بیماری فرزندشه اون میشه نگرانییه بد، الان نگرانی ما تهش یجور ذوق داره، منم برا عروسیم نگران بودم چون فامیلامون خیلی منتظرن ببینن من با کی ازدواج کردم خانوادش کین چین و میدونم با این شرایط اقتصادی نمیشه عروسی خوب گرفت  ولی این شرایط یه جامعه اس و باید بیخیال تر باشی، ایشالا ب موقعش اسبابش جور میشه پس تا این فکرا اومد تو ذهنت بگو سپردمش ب خدا و انرژی مثبت ب خودت بده