2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست
منم یه سالو نیمه عقدم ولی خانواده شوهرم پول عروسی گرفتن ندارن باید صبر کنم😥

واسه عروسی ک ب ی مشت مفت خور باید غذا بدی آخرم حرف در میارن وایسادی؟؟؟

ی مراسم کوچیک بگیر برو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یک سال نیم عقدم...خودمو زدم ب بی خیالی، آخرش میرم دیگه، البته من عروسی نمیخوام ی مراسم خیلی کوچیک آتلیه فیلم عکس داشته باشم..مابقی پول برم ی مسافرت توووپ

خدا کنه تا عید برم

واسه عروسی ک ب ی مشت مفت خور باید غذا بدی آخرم حرف در میارن وایسادی؟؟؟ ی مراسم کوچیک بگیر برو 

اخه سه تا کالا باید بگیرن هنوز اونم نخریدن  هیچ کاری نمیکنن منم هرروز دارم باشوهرم به خاطر این چیزا دعوا میکنم خسته شدم 

جدی؟؟ ینی دوران عقد بهتر بود؟؟

نه اینم خوبه اما من خوش می‌گذشت بهم استرس اجاره و قرض و قسط و کوفت نداشتیم هفته ای یه بار باهم بودیم و میرفتیم عشق و حال و سفر. الانم خوبیم خوشمیگذرخ

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
اخه سه تا کالا باید بگیرن هنوز اونم نخریدن  هیچ کاری نمیکنن منم هرروز دارم باشوهرم به خاطر این ...

همسرمنم باید ۵تیکه بخره 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
منم یه سالو نیمه عقدم ولی خانواده شوهرم پول عروسی گرفتن ندارن باید صبر کنم😥

عزیزم چرا خودتو خانواده شوهرتو اذیت میکنی

یه سفر برو و بیا لباس عروس بپوش چارتا عکس بگیر برو سرخونه زندگیت

چ کاریه اخه مجلس بگیری ک تهش بگن عروس زشت بود یا هخوشگل, شامش خوب بود یا بدبود

منم تو همین شرایطم، بهترین راه اینه ک زاویه دیدتو عوض کنی، دوران عقد ی خوبیایی هم داره مثلا هنوز اون ...

آره منم همیشه میخوام همینجور که گفتین باشم ولی نمیتونم همش نگرانم و اعصابم سر جاش نیس حتی تازگیا دیگه از بیرون رفتنامونم لذت نمیبرم و اصلا بهم خوش نمیگذره و همش تو فکرم احساس بلاتکلیفی دارم

خود شوهرت نمیتونه بخرع؟ پولشو داره؟ 

بهش میگم خودت بخر میگه پدرم میخواد بخره صبر کن خسته شدم انقد صبر کردم یه سال و نیمه هیچ کاری نکردن تازه پول وام ازدواجمونم خودشون خرج کردن