2777
2789
عنوان

زردی بچه لطفا کمک کنید

153 بازدید | 28 پست

بچم از روز دوم سوم بود کم کم زرد شد روز چهارم بردیمش آزمایش رو 14 بود تا روزی که دکتر گفت تو دستگاه گذاشتیمش و دوباره رفتیم دکتر گفت شده 8 و خورده ای. اما صورت و چشاش هنوز زرده.  این برطرف میشه؟  چقدر طول میکشه؟ 

واسه سلامتیش لطفا یه صلوات بفرستین ممنون. 

امروز هم دوباره باید ببریم دکتر که ببینه بالاتر نرفته باشه. کسی تجربه ای داره بگه. صورت بچه های شما هم طول کشید تا ته رنگ زردش از بین بره؟ اصلا روی چند باید باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اللهم صل علی محمد وال محمد 

لباس زیاد تنش نکن

اره حتما میاد پایین خودتم گرمیجات نخور

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

گلم خوب میشه نترس من دختر دومم تازه دوماهو نیمش زردیش تموم شد.بچه هایی که گروه خونیشون با مادر یکی نیست بیشتر طول میکشه.من همه چی امتحان کردم ۳روز شیر خشک. بیلی ناستر.قرص فنوبار.ترنجبین شیرخشت.خنکی.لیموشیرین.آخر ۳تا سورنگ آب انار شیرین دادم.آخریش آب انار بود که تموم شد زردیش.تغذیه خودتو یکن اصلاح کن.یبوست نگیره.

عزیزم اکثر زردی بچه ها بخاطر شیر آغوزی مادر حدود 10.15روزگی ک این شیر تموم بشه بچه خوب میشه کم کم

پس خیالم راحت باشه؟ اخه همش میگم نکنه زردیش نرفته باشه و دوباره بره بالا. امروز واسه اینکه مطمئن شم دکتر میبرم....ببینم چنده. 

بچه من رو 11بود رو 8ک رسید گفتن دیگه بالا نمیره

من فقط یکساعت گذاشتم زیر دستگاه

بعدش با درمان خونگی خوبش کردم

با شیر گاو جوشیده خنک شده حمامش کردم چند بار

هر وقت ادرار یا مدفوع میکرد با عرق شاطره یا شیر جوشیده گاو ک با یکم اب قاطی کردم میشستمش

دست و صورتش هم با عرق شاطره بشور

اگه شیر خودت میخوره عرق کاسنی و لیمو شیرین بخور.حدا جدا

امروز هم دوباره باید ببریم دکتر که ببینه بالاتر نرفته باشه. کسی تجربه ای داره بگه. صورت بچه های شما ...

عزیز ما جنوبیا ماهی رودخونه ریز کوچولو پیدا میکنیم البته زنده. میزارم کف دست بچه دستش میبندیم. نمیدونم کارخدا تمام زردی بچه میگیره

پس خیالم راحت باشه؟ اخه همش میگم نکنه زردیش نرفته باشه و دوباره بره بالا. امروز واسه اینکه مطمئن شم ...

اره عزیزم.خیالت راحت.اما برا اطمینان ببرش دکتر یا ازمایشگاه

عزیز ما جنوبیا ماهی رودخونه ریز کوچولو پیدا میکنیم البته زنده. میزارم کف دست بچه دستش میبندیم. نمیدو ...

و بعضی وقتها ماهی رو باید بدیم بخوره. ماهی خیلی ریز. لارو ماهی. اندازه سر سوزنه

عزیزم هم خودت خیلی لیموشیرین بخورهم بدیدبه نوزادبخوره.من خواهرزاده هام زردی داشتن مامانم داده بودبهش ...

لیمو شیرین بدم به بچه؟ من خودم زیاد میخورم روزی 8 تا 10 تا میخورم. پرتغال هم میخورم.