2777
2789
عنوان

زردی بچه لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست
گلم خوب میشه نترس من دختر دومم تازه دوماهو نیمش زردیش تموم شد.بچه هایی که گروه خونیشون با مادر یکی ن ...

ما هم از اول شیر خشت دادیم ولی اثر نداشت. الان نگران نباشم اون زردی صورتش طبیعیه و کم کم میره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من رو 11بود رو 8ک رسید گفتن دیگه بالا نمیره من فقط یکساعت گذاشتم زیر دستگاه بعدش با درمان خونگ ...

شیر  بزنم به بدنش خوبه؟ چه جالب نشنیده بودم. 

ما هم از اول شیر خشت دادیم ولی اثر نداشت. الان نگران نباشم اون زردی صورتش طبیعیه و کم کم میره؟ 

نه نگران نباش.وقتی زیر ۱۰ شده خیلی خوبه.دخترم تا دوماهگی ۱۰ بود و خیلی خیلی زردتر از ۱۰ میخورد بهش.حتی تو آرد جو و آرد برنج خوابوندمش خیلی اذیت شدم خیلی.ایشالا فوری میاد پایین آب انار شیرین خیلی خونش رو تصفیه میکنه بهش بده خوبه خیالت راحت.

عزیز ما جنوبیا ماهی رودخونه ریز کوچولو پیدا میکنیم البته زنده. میزارم کف دست بچه دستش میبندیم. نمیدو ...

وای خدا من میترسم  شوهرمم از من ترسو تره. ماهی عید که میمره با هم بحث میکنیم که کی جنازشو جمع کنه. 

نه نگران نباش.وقتی زیر ۱۰ شده خیلی خوبه.دخترم تا دوماهگی ۱۰ بود و خیلی خیلی زردتر از ۱۰ میخورد بهش.ح ...

ما 5 روز تو دستگاه گذاشتیمش.  ولی میگم کاش یک روز بیشتر میموند 

دکتر ب من گفته بود بعد هر بار مکیدن بچه چ شیر مادر چ خشک 3تا 5قاشق چای خوری اب جوشیده خنک شده بده، واقعا خوب شد مدام شکمش کار کرد و زردی 2روزه رفت البته چشمش و پوستش

خخخخ باور کن میخواستم یه شیشه آب بگیرم مث شیر بدم بخوره. خوب شد گفتی یه قاشق

نه باباضررنداره الان ازمامانم پرسیدم گفت فقط بچه رواسهال میکنه که زردیش بااون برطرف میشه.مامانم میگه روزی دووعده بهش بدین بخوره.