2777
2789
عنوان

خانوما کیا نی نی دار نشدن و میخوان روش نوین استفاده کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 41 پست
انشالله به زودی طبیعی باردار شی و نیازی نباشه بری دنبال ای وی اف عزیزم

فداتشم انشالله.....انشالله ک هیچکس نره دنبال این راه ها و همه بطور طبیعی باردارشن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
من اندومتريوز دارم و عمل كردم البته قبل از عمل ivf كردم و جنين هام رو فريز كردن اگه خدا بخواد اين ما ...

انشالله حدا کمکتون کنه.از اول ای وی اف انجام دادین. یا اول ای یو ای براتون انجام دادن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم همچنان مشکل رو داره. جدیدا مشکل منم بهش اضافه شد

انشالله خدا بهتون کمک کنه و طبیعی و خیلی زود تا قبل عید باردار شده باشی

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
انشالله خدا بهتون کمک کنه و طبیعی و خیلی زود تا قبل عید باردار شده باشی

ممنون انشالله خدا به شما هم کمک کنه تا به زودی حاجت بگیرین. امروز دکترم برام آزمایشهای هورمونی رو نوشت.ولی گفت احتمال اینکه بری مرکز برای آی یو آی خیلی زیاده. 

انشالله حدا کمکتون کنه.از اول ای وی اف انجام دادین. یا اول ای یو ای براتون انجام دادن

دو بار iui انجام دادم كه منفي شد

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده