2777
2789
عنوان

خانوما کیا نی نی دار نشدن و میخوان روش نوین استفاده کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 41 پست
انشالله تا اون موقع باردار میشی. چندوقته در اقدامی?? مشکلتون چیه??

ان شالله نزدیک ۴سال لوله هام مشکل داشت ک عمل کردم شوهرمم کم تحرکی اسپرم داره

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با ای وی اف باردار شدم

مشکلتون چی بود؟بارچندم گرفت؟هزینت چقدرشد؟

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
لوله چپم بسته بود این ماه بازش کردم بعدم یه کم تنبلی دارم ولی کلا شوهرمم مشکل داره مورفولوژی اسپرمش ...

به نظرتون تأثیر هم داره. منم اول شوهرم مشکل داشت حالا جدیدا خودمم تنبلی گرفتم. 4ساله ازدواج کردم

من اندومتريوز دارم و عمل كردم البته قبل از عمل ivf كردم و جنين هام رو فريز كردن اگه خدا بخواد اين ماه ميخوام برم انتقال بدم

اگه ميخواين بياين تو اين مسير بايد كفش هاي آهنين بپوشين و دلسرد و نااميد نشين، نميخوام تو دلتون رو خالي كنم ولي حداقلش اينه كه براي من يكم سخت بود ولي با اين اميد كه با هر حركت يه قدم دارم به بچه دار شدن نزديك ميشم، سختي اين راه رو به جون خريدم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
مشکلتون چی بود؟بارچندم گرفت؟هزینت چقدرشد؟

چسبندگی هردولوله بعد از یه سقط طبیعی 

بار اول 

هزینه ها حدود 15 تومن

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
به نظرتون تأثیر هم داره. منم اول شوهرم مشکل داشت حالا جدیدا خودمم تنبلی گرفتم. 4ساله ازدواج کردم

نمیدونم من ک هزارجور دارو خوردم شاید با این یکی جواب گرفتم.......چطوری مشکل شوهرتون برطرف شد؟

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن
چسبندگی هردولوله بعد از یه سقط طبیعی  بار اول  هزینه ها حدود 15 تومن

عزیزم مبارکتون باشه انشالله ک بسلامتی بغلش بگیری و خوشبختیشو ببینی....عمل سختی بود؟چندتا جنین انتقال دادی؟

عزیزم مبارکتون باشه انشالله ک بسلامتی بغلش بگیری و خوشبختیشو ببینی....عمل سختی بود؟چندتا جنین انتقال ...

ممنون ❤

نه پانکچر راحته عملش دوتا انتقال دادن که یکیش گرفت

هنوز یه بسته جنین فریز دیگه هم دارم

ممنون ❤ نه پانکچر راحته عملش دوتا انتقال دادن که یکیش گرفت هنوز یه بسته جنین فریز دیگه هم دارم

خب خداروشکر انشالله اون یکی راهم چندسال دیگه انتقال بدی....منم چون شوهرم مشکل داره بهم پیشنهادشو دادن ولی من هزینشو ندارم

خب خداروشکر انشالله اون یکی راهم چندسال دیگه انتقال بدی....منم چون شوهرم مشکل داره بهم پیشنهادشو داد ...

انشالله به زودی طبیعی باردار شی و نیازی نباشه بری دنبال ای وی اف عزیزم