2777
2789
عنوان

کجا برم برای سونوی آنومالی؟

700 بازدید | 13 پست

سلام به مامانای خوشگل...بهترین دکتر برای سونوگرافی آنومالی تو تهران کدومه؟میخواستم برم پیش دکتر واسعی سونوگرافی نرگس خیلی تعریفش را شنیده بودم ...زنگ زدم گفتن ما آنومالی انجام نمیدیم فقط ان تی...خیلی ناراحت شدم حالا کجا برم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من شنیدم تو میدان شهدا ابتدای خیابان پیروزی سونوگرافی نگارآزما آقای دکتر ابراهیمی کارش خیلی خوبه تعزیفشو زیاد دیدم یبارم رفتم اونجا تجهیزاتشون خوب بوده 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
زود نوبت میده؟هزینتون چقدر شد؟

آره الان زنگ بزنی برای دوشنبه بهت نوبت میده.دوشنبه ها هست فقط.سونوی من 45 دقیقه طول کشید تا کامل همه چیو ندید ولم نکرد.فک کنم 125 یا 175.دقیق یادم نیس

این پکیج کاملترین و بهترین پکیج موجود در اینترنت در زمینه تشخیص جنسیت جنین در هفته های اول بارداری می باشد با کمک مطالب موجود در این پکیج شما میتوانید به راحتی و با احتمال بالای 98 درصدجنسیت جنین خود را در هفته های اول بارداری بدون نیاز به سونوگرافی تشخیص بدهید. اگر هفته دوم را پشت سر گذاشته اید این پکیج به راحتی به شما کمک می کند .شایان به ذکر می باشد که جنسیت جنین از همان هفته اول بارداری مشخص می شود .این پکیج بعد از هفته دوم باداری قابل استفاده می باشد. مطالب آن تکراری نمی باشد. برای اولین بار در فضای اینترنت به فروش گذاشته شده است. این روش بهترین و درست ترین روش می باشد و با روش هایی مثل تشخیص جنسیت جنین با گل کلم -جوش شیرین -نمک-جدول چینی-روش بوعلی سینا- چشم -ویار و موارد مشابه فرق دارد. روش مورد استفاده در تاریخ باستان بوده است زمانی که علم پزشکی و وسایل آن به مشابه امروز وجود نداشته است  واحتمال درست بودن آن بالای 98 درصد بوده است.چنانچه هفته دوم بارداری را تمام کرده اید ومشتاق به فهمیدن جنسیت فرزند خود به هر علتی می باشید می توانید از این روش استفاده کنید 

http://www.poropozal.ir/دسته‌بندی-نشده/پکیج-کامل-تعیین-جنسیت-جنین-در-هفته-های-ا/