2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 74 پست

ولی اگه شوهرتو دوس داری

این خیلی دعوای مسخره ای بوده

اونم جوونه و دستش تنگ حالا یا مختصرتر کنید مجلسو 

یا یکی کوتاه بیاد

تو این گرونی منو اینور اونور شه به کسی برنمیخوره

من خودم عاشق شوهرمم دیدم خونه بگیریم بهتره عروسی هیچی نگرفتیم به کسی و جاییم برنخورد 

ممنون خدای عزیزم🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توو بدترین دوراهی زندگیمم😭😭 از یه طرف برم اونجا حداقل یکم بگو بخند هست اینجا هیچکس محلم نمیده ...

نرو بگو هرچی فکرکردم میبینم حق با پدرو مادرمه انگار تو دوسم نداری اگه داشتی منو پیش اونا سربلند میکردی باعث این دلخوریا شوهرتونه اگه بری پررو تر میشه ببین کی گفتم بزار از پدرو مادرت حساب ببره

چند روز بعد قبول کردن مامانم من و شوهرم بحث کردیم سر یه چیز دیگ بابام وقتی فهمید لج کرد

میدونم دقیقا چی میگی. اما حالا که نصف هزینه خانوادت هم دارن میدن اونا هم مقصر نیستن میخواستن عروسی دخترشون عالی تر باشه پس نرو. من بودم نمی رفتم. میدونی چی میگم که؟ یجورایی وایسا شوهرت بیاد بشینه همه حرف بزنین یه چایی یا اصلا ناهار بیاد اون که تنهاس. بعدا عصر برین باهم بیرون شب هم برو خونشون. اینجوری بیاد دلخوریا میره پدر مادرتم میگن به احترامشون اومده پیششون

ولی اگه شوهرتو دوس داری این خیلی دعوای مسخره ای بوده اونم جوونه و دستش تنگ حالا یا مختصرتر کنید مج ...

منم نمیحاستم عروسی بگیرم از اول 

شوهرم گف نه برات میگیرم بعدا حسرت لباس عروس نداشته باشی

مامانمم گف باااید بگرید ما یه دختر داریم ارزو داریم

همون نمیگرفتیم بهتر بود

نرو بگو هرچی فکرکردم میبینم حق با پدرو مادرمه انگار تو دوسم نداری اگه داشتی منو پیش اونا سربلند میکر ...

باشه نمیرم

ولی الان تقریبا خووب شدیم با هم اگ بهش بگم نمیام 😔😔 دوباره قهر و کدورت پیش میاد

بهترین راه اینه با پدر مادرت منظقی حرف بزنی بگی ما جوونیم و اول راه مثل همیشه هوامونو داشته باشید اونم میاد که پسرتون باشه خیلیم شمارو دوس داره

از اونورم به شوهرت بگو یه جعبه شیرینی بگیره بیاد بگو خیلی دلم برات تنگ شده ولی خیلی غصه دارم همسر مهربونم بیا پیشم

شوهرتم خیلی خیلی دوست داره مطمئنم

ممنون خدای عزیزم🎀
شوهرم واقعا ندارره  داشته باشه خسیس نیس

پس اگه نداره یکم پدرو مادرت زیاده روی کردن ولی بازم تو بگو احترام پدرو مادرتو نگه داره و ازشون دلخور نشه هرچی که گفتن به خاطر تو کوتاه بیاد و با منطق توضیح بده نه که نیاد خونتون بگو اگه میخوای بیام پیشت اول تو بیا خونمون بعد از من انتظار نداشته باش که دلخوریه خانوادمو هیچ بشمارم

بهترین راه اینه با پدر مادرت منظقی حرف بزنی بگی ما جوونیم و اول راه مثل همیشه هوامونو داشته باشید او ...

اره دوسم داره

توو این دعواها چند بار بهش گفتم بریم جدا شیم گف من حاضر نیسم از دستت بدم

دلمه جون حالم خیلی خرابه بابام افتاده رو لج حرف کسی ب گوشش نمیره مامانمم بدتر تحریکش میکنه 

شوهرمم کوتاه نمیاد 

دعا کن برامون

پس اگه نداره یکم پدرو مادرت زیاده روی کردن ولی بازم تو بگو احترام پدرو مادرتو نگه داره و ازشون دلخور ...

ببین خرج عروسی قرار بود نصف نصف باشه

ولیمهمونای اون ۶۰ تا بودن مهمونای ما ۲۰۰ تا 

شوهرم گف عب نداره

این چیزا اصلا ب چشم مامانم نمیاد

اره دوسم داره توو این دعواها چند بار بهش گفتم بریم جدا شیم گف من حاضر نیسم از دستت بدم دلمه جون ...

فدای تو بشم عزیز خوشمزه من تهچینم

زندگی بالا پایین داره آشوب نکن دلتو

بزار یکم ارومتر شدن کارایی که گفتم و بکن الان عصبین

همه چی هم عالی میشه

ممنون خدای عزیزم🎀
باشه نمیرم ولی الان تقریبا خووب شدیم با هم اگ بهش بگم نمیام 😔😔 دوباره قهر و کدورت پیش میاد

بگو سر هرچی که قهر نمیکنن یکم منطقی رفتار کنین بگو من نمیگم برام فلان چیزارو بخر یا عروسیه آنچنانی بگیر خب باید اونم درک کنه بگو بعدا خودت دوس داری دخترت عروسی خوب نگیره یا شوهرش باهات قهر کنه بگو حالا تو قدم اولو بردار بیا اینجا من بعدا مامانم اینارو راضی میکنم که فلان خرجا نشه

اگه برم میدونم ک قهر مامانم باهام بدتر میشه 😔 اگ نرم شوهرم قهر میکنه 

مادرا زود یادشون میره چون بچشونی،ولی شوهرت شاید این روز یادش بمونه، البته اگه خیلی مهم نیست قضیه برو ولی اگه خیلیییی مهمهو میدونی با رفتنت دل مامانت میشکنه یا احساس میکنه که بهش احترام نمیذاری با شوهرت در میون بذار یه جوری بگو ناراحت نشه بعدنرو