2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 74 پست
چراااا همتون میگید برو من خودم نمیخام برم میخام یه جوری از زیرش درر برم

چون  زندکی زناشویی بچه بازی نیست

مادر شما اشتباه میکنه اکه مشکلی داره مثل مادر و بچه بشینه با دامادش حل کنه و تورو نذاره این وسط

🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بحث کردی وقتی مامانت گفت میدم منو رو تغییر ندین. قبول میکردی. بعدهاااا هرچه قدر دستت بود به ماما ...

چند روز بعد قبول کردن مامانم

من و شوهرم بحث کردیم سر یه چیز دیگ

بابام وقتی فهمید لج کرد

ناراحت نشیا عزیز ولی تکلیفتو مشخص کن حتما نمیشه یه بار طرف اون باشی یه بار طرف این من حس میکنم زی ...

توو بدترین دوراهی زندگیمم😭😭

از یه طرف برم اونجا حداقل یکم بگو بخند هست اینجا هیچکس محلم نمیده دیروز حالتای افسردگی داشتم از تنهایی 😔😔

از یه طرف میدونم برم مامانم بیشتر دلخور میشه ازمم 

والا خوب پدر مادری داری.بنده خداها وظیفه اونا نیست خرج عروسی بدند.حالا تازه همسرت طلبکار شده؟؟

از الا اجازه نده رو شوهرت به بابات باز بشه که بعدا دیگه نمیتونی جعمش کنی.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش روزگار براى تو چه در آستین دارد ... امام علی (ع)
ببین عروسی قرار بود ک نصف نصف باشه خرجش رفته بودیم تالار اینا گرفته بودیم شوهرم گف من نمیتونم از ...

چه بدددد واقعا ناراحت شدم هیچکی کوتاه نیومده یکم شوهرت بیشتر تقصیر داره اونا دوس دارن برا دخترشون سنگ تموم بزارن ولی شوهرت به فکر جیبشه بگو منو اگه واقعا دوس داری توام مثل پدرو مادرم دست و دلباز میشی همیشه که عروسی نمیگیریم تو عمرمون یه باره بگو خودتم بعدا از کارات پشیمون میشی که دیگه اونموقع کار از کار گذشته