2777
2789
عنوان

التهاب روده

16995 بازدید | 8 پست

بچه ها بيماري كرون خطرناك تره يا كوليت؟ كسي هست كه اين بيماريُ خدايي نكرده داشته باشه؟ و اينكه چه چيزايي باعت تشديدش ميشن؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

همسرم روماتیسم ای اس داره

یه نوع التهابه که کم کم بقیه اعضا را هم درگیر میکنه

ستون فقرات لگن  ماهیچه ها

یکسالی هم میشه به روش زده

همش نبات با چایی میخوره

بعضی وقتها هم عرق نعنا

دیگه روش اذیت نمیمنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم روماتیسم ای اس داره یه نوع التهابه که کم کم بقیه اعضا را هم درگیر میکنه ستون فقرات لگن   ...

خيلي ممنون از پاسختون

انشالله مشكلتون حل ميشه

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

دوست عزیز علایمتون چیه ایا مثل من هستید یا نه ایا من کرون یا کولیت دارم 

من از مهر تا حالا ببمارم اول حالت تهوع و استفراغ و خونریزی مقعدی و یبوست( انگار فعالیت روده نداشتم) بود که خانواده منو دکتر  بردن گفتند از اعصابه و قرص اعصاب داد دو سری تا فروردین دیدند خوب نشدم بعد از عید اندو و ازمایش و سی تی اسکن و سونو گرافی انجام دادم گفتند فتق هیاتال، التهاب شدید معده قرص دادند خوب نشدم الان میگن باید انگار کولونوسکوپی و ازمایش خود ایمنی هم بدم 

والا موندم علایمم حالت تهوع و استفراغ و یبوست و خونریزی پشت و درد مقعد و درد شکم و معده و سوزش معده و شکم و گلو و افت فشار و قند ودرد مفاصل و درد لگن و درد بدن و... 

نمیدونم پیش کی برم دکتر احمدیان و شوخی و ناظمی رفتم خوبم نکردند 

دوست عزیز علایمتون چیه ایا مثل من هستید یا نه ایا من کرون یا کولیت دارم  من از مهر تا حالا ببم ...

عزیزم من این علائمی که شما میگین رو نداشتم، من فقط اسهال گرفته بودم و توی مدفوعم خون بود و دل درد میگرفتم و احساس دفع ناقص میکردم و به شدت هم وزن کم کردم ولی اصلاً از علائم این بیماری فک نکنم استفراغ باشه شما معده ات مُشکل داره احتمال داره همون التهاب معده داشته باشید. ولی حتما آزمایش مدفوع بدین اگه عفونت داشتید و عفونتتون بالای 1000 بود یعنی التهاب روده دارید. اُمیدوارم هرچه زودتر مُشکلت حل بشه عزیزم

عزیزم من این علائمی که شما میگین رو نداشتم، من فقط اسهال گرفته بودم و توی مدفوعم خون بود و دل درد می ...

سلام 

دوست عزیز شما الان بهتر شدید؟؟بیماریتون دیگه برنگشت ؟بیمارستان بستری بودی؟چقد درمانت طول کشید؟

پدرم من چند روزه با همین علائم شما تو بیمارستان بستری هستن و گفتن عفونت و زخم روده دارن اما هیچ تغییری نکردن تازه پاهاشونم ورم کرده و یه لکه های قرمزی روش پیدا شده 

ممنون میشم جوابمو بدی عزیزم۸ 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
سلام  دوست عزیز شما الان بهتر شدید؟؟بیماریتون دیگه برنگشت ؟بیمارستان بستری بودی؟چقد درمانت طول ...

سلام عزیزم. شرمنده من دیر پیامتونو جواب دادم. نت نداشتم این چند روزه. متأسفانه برای بیماری کرون هیچ راه درمانی نیست ، ولی خب با رعایت رژیم غذایی و کاهش استرس و نگرانی و اینجور چیزا میشه کمش کرد. من کارم به بستری نکشید خوشبختانه، ولی اگه عفونت بیش از حد کنترل بشه برای روند درمان و بهبودی باید بستری شد. اول اینکه خدا بد نده. انشالله زودتر خوب میشن. و بعدشم اینکه مطمئنید پدرتون کرون دارن؟ شاید کولیت باشه. چون تویِ بیماری کرون  روده آفت میزنه اما کولیت زخم بوجود میاد. احتمالاً پدرتون کولیت دارن. بیماری کولیت هم به راحتی نمیشه تو طول چند روز درمانش کرد اما برخلاف کرون درمان قطعی داره، نگران نباشید اگه کولیت باشه به مرور زمان درمان میشن. و اینکه عفونت روده هاشون تا چه حده؟ آزمایش مدفوع دادن؟ یا اینکه کلونسکوپی رفتن؟ برای تشخیص قطعی بیماری پیشنهاد میکنم برن کلونسکوپی یا ام آر آی. چون بیماره های روده خیلی شبیه به همن. منم اول دکترا فک میکردن کولیت دارم در صورتی که کرون بود. انشالله حالشون بهتر میشه.