2777
2789

دوستان من ماهیی ک بار دار شدم لترزول مصرف کردم و روز ۱۴ ظهر کیت مثبت شد شبش اقدام داشتم فرداش درد شدید تخمدان گرفتم و باز اقدام داشتم و شب بعد یعنی ۳ شب از جوش شیرین استفاده کردم و ببخشید ارضا هم شدم ۷ روز بعد از تخمکگذاری بی بی خیلی کمرنگ نشون داد و یک روز ب پریود بتام نزدیک ۵۰۰ بودسوالم اینه با اینکارا چند درصد امکانش هست پسر شه یه دختر دارم همسرم از وقتی متوجه شد باردارم همش تو خودشه و شدیدا دلش پسر میخواد ولی تستای خونگی من دختر نشون میدن کلا شب و روز ندارم خیلیییی استرسم زیاد 

لطفا سرزنش نکنین و ندونسته هم قضاوت نکنین

تعیین کننده جنسیت مرده و به تو هیچ ربطی نداره این مواردی هم که گفتی ربطی به دختر و پسر نداره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ..این صحبتهای شما باعث تشخیص جنسیت نمیشه...........این استرس نابجا را ازخودت دور کن..........همسرتون هم کار خیلی اشتباهی میکنه که اینجوری بهتون استرس میده........هرچی باشه ان شالله سالم باشه...........مگه به دلخواه اونه؟.........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
سلام عزیزم ..این صحبتهای شما باعث تشخیص جنسیت نمیشه...........این استرس نابجا را ازخودت دور کن...... ...

همسرم فقط خواهراش پسر دارن و داماداش پز پسر میدن خیلی داغونیم همش میگم کاش باردار نمیشدم تورو خدا از ته دل برام دعا کنین همسرم اصلا بچه نمخواست من گفتم رژیم رعایت کنم و زمانش پسر میشه الانم رفتاراش ب خاطر حرفای منه هنوزم میگه من بچه نمخوام

همسرم فقط خواهراش پسر دارن و داماداش پز پسر میدن خیلی داغونیم همش میگم کاش باردار نمیشدم تورو خدا از ...

الهی فدات بشم........اولا که هنوز جنسیتشو نمیدونی.........ممکنه پسر باشه..........دوما الان هیچ کاری نمیشه کرد که مثلا اگر دختر باشه جنسیتش برگرده و پسر بشه....پس بهتره وقتی نمیتونی چیزی را تغییر بدی استرس را ازخودت دور کنی و باآرامش دوران بارداریتو طی کنی.........دختر و پسرش هیچ کدوم تاجی سر پدرومادرشون نذاشتن........با همسرت هم حرف بزن.........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
خیلی دلم گرفته خیلییی دعام کنین

سلام عزیزم .من کاملا بهت حق میدم من خودم هممممههه چچچچیییی ررروووو رعایت کردم چون ی دخار ناز دارم دوس داشتم این پسر باشه ک خدا نخواست و دختره و الان دیگه فقط دعا میکنم ک سالم باشه .ب رژیم زیاد نمیشه تکیه کرد و صددرصد تمام تسای خونگی چرته و از همه مهمتر اصلا اصلا ب ویار هات هم توجه نکن من تماااااام چیزام پسر بود حتی حس مادرانم هم میگفت پسره ولی خدا نخواست .

شوهرت هم حق داره انشالله ک ب حق ابرویی حضرت زهرا ب حق محسن سقط شدش ک الان ی پسر سالم  ناز تو شکمت داشته باشی ولی جز اینکه صبر کنی و بموقع ش ماری ازت بر نمیاد .

توی هفته ی ۱۰هم تست سوزن و ادرار انجام بده اونم از نظر من درصد درست بودنش بیشتر از همه ی تستای خونگیه 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖