2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست
بابای من ازون مردای قدیمیه  جون میده برا بچه هاش دیدم به چشمم ولی خب زبونی بلد نیس محبت کنه ...

هرگز اینکارو نکن که بابات و کوچیک کنی که ببخشید خشتک داماد و دستمال کنه که بیاد  دخترش و ببره، مگه شوهرت چه تحفه ایه

اصلا هم به حرفای مامانت توجه نکن، بابات دنیا دیده تر از این حرفاست که با حرف طلاق تو سکته کنه

مطمئن باس بابات ترجیح میده میده تو طلاق بگیری و میش خودش باشی تا اینکه یه عمر بدبخت باشی

ولی اگر خودت جرات جدا شدن نداری لطفا گردن اینو و اون ننداز، مسئولیت تصمیمت و بپذیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درنیاوردم که داری برای سر من میای در ضمن دایی من به دخترداییم هیچ جهازی نداد چهارتا پر همه ...

عزيزم شما چرا اينقدز عصبي هستي؟؟؟ دارم دوستلنه صحبت ميكنيم پس اروم باش

اينكه دايي شما براي دخترش خرج نكرد و داماد هزينه رو پرداخت كرد هيچ چيز عجيبي نيست

شما كه ادعاي روشنفكزي داري بايد بدوني اين رسما همه غلطه حالا اگه كسي نخاد انجامش بده كار اشتباهي نكرده

داماد دايي تون هم براي زندگي خودش خرج كرده كار زيادي نكرده

دليل نميشه اگه داماد ٥٠ تا مهمون داره عروس هم همون تعداد داشته باشه بعضي خانواده ها خيلي بزرگن و رسم دارن هنه رو دعوت كنن

از نظر من دايي شما هيچ رند بازي انجام نداده بلكه اين رسوم و فرهنگ اشتباه و غلط رو انجام نداده

داماد هم كار زيادي نكرده بزاي زندگي خودش خرج كرده

اصلا اصلش بايد اينجور باشه يكي ديگه داره زن ميگيره يا بچه  دار  ميشه اونوقت بكي ديگه بايد وسايل خونه و وسيله بچه بده به اون شخص 

شوهرم نمیاد مشاوره 😭😭

خودت برو و حرفای خودت رو بزن

بگو نمیاد

و بر اساس چیزهایی ک‌تو از زندگیت میگی مشاور تصمیم میگیره تو میتونی زندگی کنی یا نه

تکلیفت رو با خودت معلوم کن بعدشم شوهرت اگه ببینه قضیه داره جدی میشه اصولا میاد

یادم تورو فراموش..
عزيزم شما چرا اينقدز عصبي هستي؟؟؟ دارم دوستلنه صحبت ميكنيم پس اروم باش اينكه دايي شما براي دخترش خ ...

من عصبی هستم یا شما بااین طرز رفتار انفاقا من در آرامش کاملم شما برو کل پستات چه با من چه دیگرو بخون خودت متوجه میشی کی عصبیه

«ادعای روشنفکری» !

من مثل شما فکر نمیکنم فقط بیان کردم نظرمو و لزومی نمیبینم عقایدمو حتما بچپونم تو ذهن شما لطفا شما هم همینطور باش اگه واقعا دیدگاه نو و ایده های روشنفکرانه ای داری

اول اینو یاد بگیر بعد برو سراغ مسایل دیگه قدم به قدم

اینطوری هم بقیه رو افکارت بیشتر حساب میکن

خوش باشی بسلامت

🧚‍♀️
نه والا اینام هیچکدوم انصاف نیست. من کلا با سیسمونی و اینا مخالفم

يعني بعضيا طوري از پسر و خانوادش حمايت ميكنن ادم شك ميكنه شايد خودشون اقا هستن

خدايي من با اينكه پدرم خدا رو شكر به أندازه خودش داره ولي دلم نمياد بار إضافي رو دوسش بزارم بعد در تعجبم خانومايي كه اينجوري از خانواده داماد حمايت ميكنن دلشون براي پدر و مادر خودشون نميسوزه؟؟

مگه خرج عروسی با داماد نیس؟ 

همیشه تا بوده گفتن خرج عروسی با داماده حتی طرف ما رسمه که کل خرج عروسی رو بده ولی نمیدونم چرا واقعیت اینجور نیست 😐

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
اخه ببین ما نامزدی ب مهموناشون شام دادیم الان بابام میگ باید شام بده 

حق با پدرتونه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
شوهر من پررو و طلبکاره منم دیگه توان ندارم این چند روز انقققد توهین کرده ب بابام ک از چشمم افتا ...

ارزش نداره...من باشم ول میکنم..

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
كي همچنين حرفي رو زده؟ خرج نامزدي و عقد با خانواده دختر خرج جهاز و سيسموني با خانواده دختر پ ...

حالم بهم میخوره از این فرهنگ ضد زن زمان پیامبر هم امام علی دارو ندارشو فروخت داد پیامبر تا هم جهیزیه بخر هم خرج عروسی بده پیامبر فقط یکم برای شام بهش کمک کرد

خدایا شکرت 
من عصبی هستم یا شما بااین طرز رفتار انفاقا من در آرامش کاملم شما برو کل پستات چه با من چه دیگرو بخون ...

اروم عزيزم اروم چه خبره؟؟؟

ميگن ادم خودش هر طور باشه بقيه رو هم همونطور ميبينه

شما هر پست رو با ذهنيت خودت ميخوني و برداشت ميكني  

اينجا هم جز شما كسي از طرز نوشته من شاكي نشد پس ايراد از ذهنيت خودتونه 

بعد ببخشيد كي ميخاد نظرش رو به بقيه بچپونه؟؟؟

اينحا بهش ميگن تبادل نظر همه نظرشون رو ميگن حالا يكي موافق يكي مخالف قرار نيست همه موافق شما باشن

و يا اگه مسي نظرش مخالف شماست به اين معنيه كه ميخاد نظرش رو تحميل كنه !!!

بله ادم روشنفكر كلا با اين رسومات مخالفه نه اينكه بگه فلاني چون يه رسم غلط رو به جا نياورد رند و بدجنسه!!!