2777
2789
عنوان

دیشب تاپیک زدم خیلیاتون گفتید جدایی اشتباهه یه دقه بیاید حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف نصفه

اهاااا نمیدونستم .اخه ما رسم داریم کل هزینه عروسی و عقد با داماده. عوضش عروس جهیزیه داره میده .شیر بها نمی‌خواد .طلا ملا سخت نمیگیره ونمیخاد جز اون چیزی که میدن خودشون.دیگه انشالله اگه واقعا آدم خوبیه سر اینم درست بشه .اگه بصلاحته.

خرج عروسی با داماده کادو ها هم مال داماده

هر کس خرج کنه کادو مال لونه

خب پدرت شام مهمونای خودتونو بده کادوهای مهموناتونم برداره برای خودش

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
مشکل دختردایی منم همین بود بااینکه پسره وضع مالیش عالی بود ولی حق داره هرکی باید پول مهمونهای خودشو ...

كي همچنين حرفي رو زده؟

خرج نامزدي و عقد با خانواده دختر

خرج جهاز و سيسموني با خانواده دختر

پول شام مهموناي عروسي با خانواده دختر

بعد اونوقت اقا داماد عزيز چيكاره اس اينجا؟؟؟

يه مراسم عروسي به عهده داماده اونم خرج شام مهموناي عروس رو نده؟؟؟

خدايي اين إنصافه ؟؟؟

اين رسما رو از كجا مياريد شماها؟؟؟

من ک ب نامزدم گفتم و قطعی شده عروسی نگیریم، ی مهمونی خیلی کوچیک خانوادگی..اتلیه عکس آرایشگاه برم ک ی ...

کار خوبی میکنی بخدا

منم همین قصدو داشتم مامانم گف باید لگیری همین یه دخترو داریم ارزو داریم و فلان

شوهر من پررو و طلبکاره منم دیگه توان ندارم این چند روز انقققد توهین کرده ب بابام ک از چشمم افتا ...

واى چه بد حرمتها از بين رفته از الان به پدرت بى احترامى ميكنه ببين بعدا چى ميشه !!!

جدا شو از اين حقير خسيس 

نظر خانوادت چيه ؟ ميدونن به جدايى فكر ميكنى ؟؟