2777
2789

همسر سابقم یه مقدار مذهبیه در حد نماز و روزه و سفر پیاده کربلا ولی خانواده ش چادری نیستن. 

ما یه دختر سیزده ساله داریم که با من زندگی میکنه. 

اون مجددا ازدواج کرده و یه پسر دو سه ماهه داره.  

عکسایی که واسه دختر من میفرسته واسم عجیبه.  

یه بار عکس پسرش در حال شیر خوردن فرستاد یعنی سینه زنش بجز سر سینه کاملا مشخص بود. 

یه بار عکس پسرشو کاملا برهنه که آلتش مشخص بود فرستاد. 

یه بارم یه فیلم فرستاده که گریه بچه رو در میاره و بعد بهش میگه م... میخوای؟ 

من و دخترم اصلا مذهبی نیستیم ولی بنظرم درست نیست این عکسا رو دختر من ببینه. 

نظر شما چیه؟  

اگه لطف کنین قبل نظر دادن بگین مذهبی هم هستین یا نه که من بدونم شاید از نظر مذهبیا این مسیله حل شده س. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بيماره؟

خودش متوجه نميشه نبايد بفرسته؟؟؟

كاش بهش پيام بدى بگى دخترتون از اين كار ناراحته و علاقه اى به اين عكسا تو اين وضعيت نداره

يكم مراعات كنيد

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

نه واقعا طبیعی نیس

مخصوصا اینکه میگی مذهبیه مثلا

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light