2777
2789
مرسی از انرژیت 😘😘😘

فدات بشم ولی جدانشو ببین میترسم جداشی ازچاله دربیای بیفتی تو چاه واینکه 5سال دیگه بگی سربچگی سرنادونی جداشدم تمام تلاشتو بکن تو چنگ بکشی تو صورتش نازت نمیکنه ولی نازش کنی نازتم نکنه ارومه تو قوی باش زن باش بهش یاد قدر دانت باشه یه کارکوچیک واسه عروسیت کرد باذوق تشکرکن قطعا برا غرورو افتخارخودشم شده تلاش میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين حرفت خيلي اشتباهه كه ميگي ١ ماهه دارم به طلاق فكرميكنم..حتي نبايدفكرشم كني..همين كه همش بهش فكرميكني ميشه ملكه ذهنت و تا انجامش ندي ول نميشه!!!! مگه طلاق آسونه؟؟؟ گوش نده به حرف اونايي كه ميگن دخترعموم دخترخالم نميدونم عمم طلاق گرفت شوهرمجردكرد و...

نه عزيزه من،كلاه سرت نره! توفكركردي تاجداشدي يه شوهر بي عيب ونقص ميادبرات؟ هممممممه مردا يه كمبودهايي دارن،همينطور ما زنا... وفكرم نكن شوهراي ما خيلي بي نقصن... ماهم شوهرامون از دم همينطورن..منم همسرم زودعصبي ميشه مشت ميكوبه در و ديوار..يكي دوبار چيزامو شكونده..حتي يبار تو دوران عقد خودمم سيلي زده ..ولي جدا نشدم چون اخلاق مثبت هم داره چون بي انصافيه بخاطر يكي دوتا نكات منفي من نكاتاي مثبتشو فراموش كنم..توروخدا تا جايي كه ميشه بمونيدوبسازيد..بعدازطلاق هيچ خبري نيست فقط تنهاترميشيد! 

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  
عزيزم دشمنت شرمنده باشه ...  سوالي داري بپرس بتونم كمكت كنم خوشحال ميشم  ببين صادق بردن ...

اره واقعا مهربونی باش من اینجوریم به قران قسم نونم نداشت یک ماه بزاره توسفرم فدای سرش 

۲۳  تلاش کردم جنگیدم همه این دوسال به دندون کشیدم زندگیمو انقد کوتاه اومدم برا حفظ زندکیم و ...

به خودت ارامش بده یادت ببر که تا الان چکاراکردی دوباره شروع کن ببین چی میشه 

فدات عزیزدلم همه ی زندگیا تحصیل کرده ها متمدنا خانواده دارا مشکل دارن بینشون باید مرد باشن یا زن باش ...

دقيقا درسته فداتشم اتفاقا تو خانواده هايي ك تحصبلات عاليع دارن اختلاف بيشتره 

و اينكه هنره زندگي كردن ب ساختنشه 

به درست كردنش🌹😘😘😘😘

دقيقا درسته فداتشم اتفاقا تو خانواده هايي ك تحصبلات عاليع دارن اختلاف بيشتره  و اينكه هنره زند ...

اره فقط خدا توی رابطه ی دونفره اونی که بیشتر مقصره رحم بندازه تودلش وبه قول شما هنرزندگی کردن 😘😘😘😘انشاا... شماام موفق تراز قبلت بشی حالا باهرچیزی که خودت دوست داری

خواهر من از یه روانی به تمام معنی جدا شد و رفت کار ابرومند پیدا کرد الان چند خواستگار عالی داره  مجرد هم هستن

تو فقط زمانی می توانی درست بیندیشی که من منطق تو را با اندیشه ی نادرستی تحریک کنم و من فقط زمانی می توانم عقاید سخیفم را اصلاح کنم که تو اجازه ی سخن گفتن داشته باشی.