2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق نگیر مشکلاتت زیاد بغرنج نیستن میشه ادامه داد  ولی چون پرسیدی میگم   شانس زنهای ...

متاسفانه با این که تحصیلات خوب دارم فک نمیکنم بعد جدایی اجازه کار داشته باشم

هررچند الانشم ندارم 

اتفاقا الان بیوه هابیشترطرفداردارن برای ازدواج  انشاالله یه بخت خیلی خوب گیرت بیاد

بیوه زن شوهر مرده رو میگن

زن جدا شده رو مطلقه

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   
منم شرایط طلاق ندارم پدرم پشتم نیس خانوادم قطعا بعد جدایی کلللی سرکوفت میزنن بهم ضمن اینکه هموز ش ...

دوسش داری؟ بساز زندگیتو سخته درک میکنم میفهمم تو تربیتش کن تو بهش یاد بده تو محبت کن جوری که نتونه بدون تو بگذرونه من همسرم توی عقد خیلی قلدربازی واسم درمیاورد منم فکرمیکردم فقط خواسته تشکیل زندگی بده و عشق ب وجودنیومده 40روز مسافرت کاری کرد ادم مغرور زجه میزد دلم برات تنگه قول بده فلان نکنی قول بده تنهام نزاری اشک میریخت پشت گوشیا این دلیلش این بود که من ساختم من ارامش فراهم کردم این وسط یه بی احترامی هاییم میشد نشنیده میگرفتم کرمیشدم بسازش زندگیتو به جدایی فکرنکن 

متاسفانه با این که تحصیلات خوب دارم فک نمیکنم بعد جدایی اجازه کار داشته باشم هررچند الانشم ندارم&nb ...

یعنی چی چرا باید اینطور رفتارکنن بهشون اجازه نده سفت وسخت از خودت وخواسته هات دفاع کن توباید تواجتماع باشی وگرنه میپوسی کنار مادروپدرت ببخشید رک گفتم

الان در چه حالی؟؟ خووبه ؟؟

شرایط من با شما فرق داره 

من یه مادرم. همش نگران بچمم و دلتنگش میشم 

کاش زمان برمیگشت عقب و تو دوران عقد جدا میشدم 

یه مدت کلا با همسرت رابطت رو قطع کن 

ببین میتونی تحمل کنی دوریش رو بعد فکر طلاق رو بکن

فکر ازدواج مجدد رو از سرت بیرون کن و به امید این نباش فوری بعد جدایی مورد مناسب پیدا میشه

اول از همه برو دنبال یه شغل مناسب 

دستت تو جیب خودت بره سرت گرم باشه فکر وخیال نکنی 

شبا انقدر خسته بشی که بیهوش بشی

مطمعا باش مورد مناسب هم پیدا میشه فقط عجله نکن تو ازدواج دومت

استارتر به نظرم دلایلت برای طلاق اصلا کافی نیست. این قدر زود جا نزن. واستا و زندگیتو بساز. فکر نکن تا طلاق گرفتی فوری یه شوهر بی نقص نصیبت میشه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

خواهر شوهرم تو عقد طلاق گرفت دخترهم موند

کلی خواستگارداره ولی ترسیده ازدواج کنه

الان شاغله زندگی خوبی داره

ولی ته دلش یه غم هست

غم تنهایی

تنهایی درد بزرگیه

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

یه ماه دوماه بگو اصلااااا نباشه نه تلفنی نه حضوری.نه خودش نه خانواده اش بعد تصمیم بگیر 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .