2777
2789
من خواهرم ٥سال عقد بود  با نداري شوهرش ساخت  عاشف هم بودن  الان بيا و بيين زندگيشو ...

ببخشید اگه ناراحتت کردم 

شرمنده

مرسی از حرفات شاید من الان کفری ام 

ولی یه ماهه این فکر مثل خوره تو مغزمه 

جز مهربون بودنش و صادق بودن و چشم پاک بودنش هییییچ ویژگی مثبتی نداره که بخام ب پاش بمونم

نمیتونم با نداری هاش بسازم بدهکارش هم باشم 😔😔 اگه قدردان بود باز یه چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش فرصت بده  ب خودت فرصت بده  چند روزي جدا باشين كلا  ب خودتون بياين  فكر ك ...

الان یه ماهه جنگ داریم

هی اشتی هی قهر

وسط این همه فقط از خودم میپرسم چررررا دارم باهاش زندگی میکنم

جوابی ندارم

تمام مدت من بودم ک داشتم سعی میگردم درست بشه اون ریلکس و شاد 

خسته کنندس برا چیزای کوچییییییک دعواهای بزرگ درست میشه 

تو عقد  ولی دختر نیستم

فدای سرت که دخترنیستی بخدا الان خداروشکر دید مردم بازشده براشون مهم نیست من میشناسم یکی رو تو عقد جداشد باکره ام نبود یه پسرخوبببب اومد خواستگاریش 

الان در چه حالی؟؟ خووبه ؟؟

الان چندسالته؟ من فکرکردم جداشدی درست نیست الان ب این فکرکنی تا هنوزجدانشدی بجنگ بساز زندگیرو اگه خدایی نکرده نشد ده سال بعد یادش افتادی بگی من تلاش خودنو کردم مدیون خودم نیستم 

ببخشید اگه ناراحتت کردم  شرمنده مرسی از حرفات شاید من الان کفری ام  ولی یه ماهه ا ...

عزيزم دشمنت شرمنده باشه ... 

سوالي داري بپرس بتونم كمكت كنم خوشحال ميشم 

ببين صادق بردن مهربون بودن چشم باكي خيلييييييييييي ويژه گي هايه خوووووبيه هااااا 

من اگه نامزدم اينارو داشت ب جداي فكرم نميكردم بخدا 

مگه ادم از زندگي چي ميخواد؟؟؟؟ 

ببين شوهرت اصلي كاريارو داااره بقيشو تو درستش كن 

رگ خوابشو بيدا كن 

توي خودت و رفتارات تغير ايجاد كن 

همه تلاشتو بكن 

تو خوبي رو يادش بده عزيزم

الان چندسالته؟ من فکرکردم جداشدی درست نیست الان ب این فکرکنی تا هنوزجدانشدی بجنگ بساز زندگیرو اگه خد ...

۲۳ 

تلاش کردم

جنگیدم

همه این دوسال به دندون کشیدم زندگیمو انقد کوتاه اومدم برا حفظ زندکیم

ولی دیگه خسته شدم

در حسرت یه ببخشید موندم در حسرت یه هدیه

حسرت خیلی چیزا

عزیزم چرا دختر نبودنتو نقطه منفی میگیری؟

شوهرت بوده حالا چون تو یه خونه زندگی نمیکردین دلیل نمیشه که 

ببخشیدا ولی الان دخترای مجرد دختر نیستن ککشونم نمیگزه اونوقت شما عیب میدونی؟

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم

طلاق نگیر مشکلاتت زیاد بغرنج نیستن میشه ادامه داد 

ولی چون پرسیدی میگم 

شانس زنهای مطلقه شاغل خیلی بیشتر زنهای خونه داره

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

استاترعزیزم من جداشدم ودوباره با1پسر ازدواج کردم 2تادیگه هم خواستگارجدی داشتم اونام مجرد من 1بچه 4ساله هم داشتم که رفت پیش پدرش ،طلاق بهترین وشیرینترین حرکته اگربه بن بست رسیدی نترس هیچی نشده فکرکن دوست پسر بوده وکات کردی دیگه 100سال پیش نیست که فرق باشه بین تو با1به اصطلاح دختر به قول همسرم 1مطلقه 1همسر داشته اما بسیار به اصطلاح دخترا که صدشوهربی شناسنامه ای دارن وداشتن وهزارکاروکردن پسرآم احمق نیستن وخوب وبدو تشخیص میدن شماسعی کن بعدش دنبال پیشرفت باشی تو هر زمینه ای که علاقه داری وزوم کن روی درس و... انشالله 1آدم خوب سر راهت قرارمیگیره وخوشبخت میشی شک نکن

عزيزم دشمنت شرمنده باشه ...  سوالي داري بپرس بتونم كمكت كنم خوشحال ميشم  ببين صادق بردن ...

ببین جدیدا ب خانودام بی احترامی میکنه خیییلی زور داره برام 

خییییلی 

دوساله دارم حسرت میکشم یه بار بیاد منت کشی 

دوساله یه هدیه برا من نخریده جز تولدم

دوساله سر هررررر چیزی دعوا کردیم با هم 

خسته شدم

هررر چی میشه وسط حرف زدن بلاک مبکنه میره

والا به نظر من که ازدواج بستگی به شانس داره

من یه دوستی تو دوران لیسانس داشتم که سال اول دانشگاه ازدواج کرد و سال آخر طلاق گرفت!

حالا پارسال اون که زن مطلقه بود دوباره ازدواج کرد

ولی من که دختر هستم همچنان مجردم!

پس به دختر و زن بودن نیست

به شانسه شانس....

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...