2777
2789

بچه ها خداییش ما چند میلیون نفریم تو ایران 

مگه چندنفری ک میان اینجا از خیانت مبگن چقد میشن تو این همه جمعیت بعد ما تامیم میدیم یکیش خود من میگم پس همه مردا خائنن چیکار کنیم بنظرتون

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

دهن بيني حس ميكنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینجور تاپیکا نرو اصصصلا

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
نن دهن بینم فقط؟ خودتون انرژی منفی نمیگیرین؟

نه 

اگه به شوهرت و زندگيت اعتماد داري اين فكرارو نكن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مقصر خودتی گلم 

من وقتی از همسرم مطمئنم تا خوده خدا نیاد جلوم بگه همسرت خائنه قبول نمیکنم اونوقت تو به حرف چهار نفر اینجا به همسرت شک میکنی 

مرد خوب اتفاقا هست کمم نیستن فقط اینجا کسی از خوشبختیش نمیگه فقط از بدبختی ها گفته میشه واسه همین انرژی منفی اینجا زیاده اگه تحت تاثیر قرار میگیری نیا عزیزم 

چقددحرف زدم😒

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خیانت که فقط رابطه نیست؛ بنظر من احساسی خیلی بدتره وقتی بفهمی همسرت تلگرامی داره عکس پروفایل بقیه رو چک میکنه یا حتی داره براشون پیام میفرسته ؛ من از اخلاقها خیلی بدم مییاد

نن دهن بینم فقط؟ خودتون انرژی منفی نمیگیرین؟

دهن بین؟؟؟؟؟روزی نیست اینجا تاپیک خیانت مباشه...تو اطرافیان من هم خیلی خیانت دیدم.نمیدونم چطور باهاش کنار میان...من که هرگز نمیخوام ازدواج کنم بسکه تو نی نی سایت و اطرافیانم خیانت دیدم.

ولی در کل نی نی سایت یکم ادمو حساس تر میکنه حتی گاهی کاربرا مشاوره هایی میدن که مطمعنم خودشون توی زندگیشون از این راهکار ها استفاده نمیکنن

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
مقصر خودتی گلم  من وقتی از همسرم مطمئنم تا خوده خدا نیاد جلوم بگه همسرت خائنه قبول نمیکنم اونو ...

منظورم اینه اینجا کسی جرات ندارخ خوبی بگه میخوام ترکش کنم

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
دهن بین؟؟؟؟؟روزی نیست اینجا تاپیک خیانت مباشه...تو اطرافیان من هم خیلی خیانت دیدم.نمیدونم چطور باهاش ...

اخرش نفهمیدم منظورتو

خیانت که فقط رابطه نیست؛ بنظر من احساسی خیلی بدتره وقتی بفهمی همسرت تلگرامی داره عکس پروفایل بقیه رو ...

عزیزم نیومدم خیانتو معنی کنم یا تو تاپیک منم بحث خیانت باشه من میگم نگیم انرژی منفی جذب نکنیم