2777
2789

سلام،من بارداري خارج رحم دارم ولي زود متوجه شدم،بتام شصت و چهار بود كه امپول MTXتزريق كردم،امروز روز چهارم تزريقم بود كه بتام دو برابر شده بود،دكتر گفت طبيعيه،بايد سه روز ديگه تكرار كني تا جوابش مشخص بشه،ب تدريج مياد پايين،البته خونريزي كم هم دارم،امروز صبح هم مقداري لخته دفع كردم،كسي بوده شرايطش مثل من بوده باشه؟

نگران نباشم؟😢

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از كجا فهميدين خارج از رحميه؟ درد دارين؟

من از هیچ جا نفهمیدم

رفتم سونو قلب فهمیدم

اما خب قبلش تو هفته ۵ سه چهار روز خونریزی سیاه رنگی داشتم 

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶
من از هیچ جا نفهمیدم رفتم سونو قلب فهمیدم اما خب قبلش تو هفته ۵ سه چهار روز خونریزی سیاه رنگی داشت ...

سخت سقط شد؟

منم ي سقط داشتم پوچ بود برا من

خيلي ميترسم از بارداري مجدد

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
از كجا فهميدين خارج از رحميه؟ درد دارين؟

نه درد ندارم،دكترم تا ديد بتام پايينه شك كرد،رفتم سونو واژينال گفت خارج رحميه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
سخت سقط شد؟ منم ي سقط داشتم پوچ بود برا من خيلي ميترسم از بارداري مجدد

حتما پيگير علتش باش خدايي نكرده تكرار نشه

من از هیچ جا نفهمیدم رفتم سونو قلب فهمیدم اما خب قبلش تو هفته ۵ سه چهار روز خونریزی سیاه رنگی داشت ...

من تا ازمايشم مثبت شد رفتم سريع دكتر جون بتام پايين بود،دكترم گفت تكرار كن،تغيير نكرد بتام دكترم گفت خارج رحمي هست

من يك هفته بد از عقب انداختنم خونريزي كردم،البته نه شديد،متوسط

سخت سقط شد؟ منم ي سقط داشتم پوچ بود برا من خيلي ميترسم از بارداري مجدد

عمل جراحی شدم

لولمو با جنین دراوردن

گردو ... شکستم...  گردو ... شکستم ........................................‌‌.‌‌........     زدم پاتو شکستم😶