2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبع گرم یعنی سوخت وساز بدنت بالاست وممکنه گرم وخشک باشی که میشه صفراوی یا گرم وتر که میشه دموی شما باید خنکی بخوری وگرمی کمتر معمولا این افراد بدن داغ صورت گلگون وزبان تلخ وزرد دارن چه صفراویها چه دمویها

طبع گرم یعنی سوخت وساز بدنت بالاست وممکنه گرم وخشک باشی که میشه صفراوی یا گرم وتر که میشه دموی شما ب ...

در تکمیل گفته شما طبع گرما استعداد چاقی هم دارن

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         

گفته طبعت گرمه یامزاجت؟

اینا باهم فرق دارن

صفرا و دم مزاج گرمن و بعد از بلوغ و بسته به نحوه زندگی و تغذیه و ارث با آدم تا آخر معمولا میمونن

اما طبع گرم و سرد در طول روز هم قابل تغییره 

چند روز که ادویه جات و گرنی بخوری طبعت گرم میشه حرارت داری  مدتی هم که خیار و ماست و برنج و سیب زمینی و ... بخوری خنک میشه طبعت

نه عزیزم این افراد چاق نمیشن چون هرچی بخورن میسوزونن 

عزیزم من خودم دموی هستم و چاقم هستم یعنی اضافه وزن دارم ..دکتر طب سنتی بهم گفت افراد گرم مزاج استعداد چاقی دارن ...فقط طبع سودایی چاق نمیشن و استخونی و لاغرن 

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
عزیزم من خودم دموی هستم و چاقم هستم یعنی اضافه وزن دارم ..دکتر طب سنتی بهم گفت افراد گرم مزاج استعدا ...

عزیزم دیگه در مورد دموی چی میدونی؟منم دموی ام

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
عزیزم دیگه در مورد دموی چی میدونی؟منم دموی ام

راستش من تو اینترنت  خصوصیات دمویا رو خوندم وقتیم رفتم دکتر طب سنتی اونجا گفتن که شما دموی هستی ..گرم و تر ...چون عرق زیاد میکنم ..بعدم گفتن موقع صحبت کردن سرخ میشی ..استعداد چاقیم که دارم ..

راستش من تو اینترنت  خصوصیات دمویا رو خوندم وقتیم رفتم دکتر طب سنتی اونجا گفتن که شما دموی هستی ...

آره  آفرین دقیقا منم عرق زیاد میکنم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
آره  آفرین دقیقا منم عرق زیاد میکنم

الان این مطلبو از نت گرفتم 99 درصد برامن صدق میکنه

.

افراد دموی درشت اندام و تنومند هستند و بدنی عضلانی و ماهیچه ای دارند. چهارشانه بوده، قفسه سینه پهن و اندامی ماهیچه ای دارند. توپر بوده، استعداد نسبی چاقی دارند و آنان را نمی توان لاغر و کمر باریک کرد. قد متوسط تا بلندی دارند و کشیدگی اندامشان کمتر از صفراوی ها وسوداوی ها است. دست و پا و اندام درشتی دارند و کف دستشان پرگوشت است. در صورت افزایش وزن معمولا نواحی پایین تنه (ران و باسن) آنان چاق می شود. 
دارای پوستی سرخ و سفید یا سبزه و گلگون هستند. پوست بدن ایشان گرم، مرطوب و نرم با منافذ درشت است. افراد پرخونی هستند و حجم خون در بدنشان بیش از حد معمول است و به همین دلیل به راحتی چهره شان سرخ و برافروخته می شود. در مواردی خصوصا در زمان استرس زیاد، آکنه های گرد و قرمز می زنند که بیشتر در کتف و سینه بروز می کند تا صورت.