2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه معمولا نوزادا تا 40روزگی یا حتی بیشتر شبا درست نمیخوابن و مادر نمیتونه شبا بخوابه برای همین تو ر ...

من هيچ كمكي نداشتم

از بيمارستان اومدم خونه رفتم لباس هاي نوزادمو شستم

ظهرم غذا پختم

خيلي اذيت شدم

فقط نهار مامانم درست ميكرد

مادر شوهرمم خودش ميومد شام و نهار تلپ بود فقط

البته شب بچه رو نگه ميداشت من بخوابم ي ساعتي! تا ده روز....

دومي كه همون ده روزم كسي نيومد

الانم يادم مياد تنم مي لرزه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من تا بیست روز بیشتر مامانم نمیتونه پیشم باشه بعدش باید بره من سر بچه ی اولم خیلی اذیت شدم واسه همین ...

خوراکیارو شوهرت بخره ببر بده مامان خونه خودش درس کنه. شما تو قابلمه های رویی کوچیک اندازه خودتون قریز کن. هروقت خواستی یکیشو صبح بزار بیرون تاظهریخش واشه همونجوری بزار روگاز گرم کن. برنجم صب قبلش یاخودت یا همسرت بپزه

اگه بتونی یه جور برنامه ریزی کنی که اخرای کلاس اول بچه اولیت بچه دوم به دنیا بیاد خیلی خوبه چون کلاس اول بچه خیلی رسیدگی میخواد.مخثوصا اگه خرداد به دنیا بیاد تا مهر ماه بچه دوم سه چهار ماهه میشه و راحت تری.من ایشالا میخوان همینکارو کنم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم مامانم یک ماه پیشم موند و رفت. اگه همسرت کمکت میکنه خوبه... یک ماهم خیلی خوبه. همون اوایلش سخته ...

يك ماااه

عالي ديگه...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من هيچ كمكي نداشتم از بيمارستان اومدم خونه رفتم لباس هاي نوزادمو شستم ظهرم غذا پختم خيلي اذيت شدم ...

منم تنها بودم گلم.. غذا ا ز بیرون میگرفتم..یا مامان میدرستید میفرستاد.. البته بعدش هم خودم هم بچه مریض شدیم😖

يك ماااه عالي ديگه...

باور کن بیست روز هم خوبه ها. اگه همسرت کمکت میکنه خیلی خوبه. بقبه راه رو با همسرت برین

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
منم تنها بودم گلم.. غذا ا ز بیرون میگرفتم..یا مامان میدرستید میفرستاد.. البته بعدش هم خودم هم بچه مر ...

من واقعا اذيت شدم

اونقدر گاهي فشارم پايين ميومد از حال مي رفتم

بچه مِم خيلي اذيت كرد

واقعا روزهاي سختي رو گذروندم

بچع ها جنسیت تو هفته چندم مشخص میشه؟

از هفته شونزده دیگه معلومه.مال من یازده هفته گفت و درست بود

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲