آخه معمولا نوزادا تا 40روزگی یا حتی بیشتر شبا درست نمیخوابن و مادر نمیتونه شبا بخوابه برای همین تو روز باید یکی باشه که چندساعت اون یکی بچه رو نگه داره که مادر استراحت کنه یا حداقل یه غذا بپزه
فکر میکنم تا دو سه ماهگی نوزاد به کمک نیاز داری... بعدش نیازی نیست.. نهایتا تا ۵ ماهگی.. بچه ی اولت هم که ماشالله بزرگه حتی خودش کمکت میشه.
یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
من تا بیست روز بیشتر مامانم نمیتونه پیشم باشه بعدش باید بره من سر بچه ی اولم خیلی اذیت شدم واسه همین ...
منم مامانم یک ماه پیشم موند و رفت. اگه همسرت کمکت میکنه خوبه... یک ماهم خیلی خوبه. همون اوایلش سخته . کم کم راه میفتی
یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را