2777
2789
عنوان

اگه کسی پیام نور بوده بیاد😓

116 بازدید | 18 پست

شما تا حالا امتحاتون الکترونیکی برگزار شده؟

بعد پایان امتحان باید نمرمو می گف ولی نگف حالا میگن نامه زدن نمرم بیاد؟

کسی تا حالا اینجوری شده؟ الان باید چیکار کنم یعنی کلا دیگه نمرم نمیاد؟

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

یه سوال متفرقه .از پیام نور راضی هستی ؟ رشتت چیه ؟ شهریه چقدر میدی هر ترم ‌خواهش میکنم جوابمو بده برام مهمه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

من پیام نور بودم

امتحان الکترونیکی هم دادم

اما اینجور نشده پیش بیاد

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال متفرقه .از پیام نور راضی هستی ؟ رشتت چیه ؟ شهریه چقدر میدی هر ترم ‌خواهش میکنم جوابمو بده بر ...

من چند سالی هست درسم تموم شده

اما هم شهریه ثابت داره هم متغیر

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

منم پیام نور خوندم

ولی امتحان الکتر...

چی هست اصلا 

دوره ی ما از این قرتی بازی ها نبود والا😂😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اول ترم باید شهریه ثابت حدود دویست بدی اخر ترم یه هفته مونده به امتحانا لاید شهریه متغییر روبدی که چهار صد پونصد تومن میشهدمعمولا گاهیم بیشتر

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
میشه یکم برام توضیح بدی

شهریه ثابت رو قبل انتخاب واحد باید پرداخت میکردی 

اما شهریه متغیر رو وقتی انتخاب کردی با توجه به تعداد واحدهات پرداخت میکردی

مثلا من شهریور انتخاب واحد میکردم قبل امتحانام وقت داشتم پرداخت کنم تا آذر فرصت داشتم

اول ترم باید شهریه ثابت حدود دویست بدی اخر ترم یه هفته مونده به امتحانا لاید شهریه متغییر روبدی که چ ...

بعد کاملا غیر حضوریه ؟؟؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
بعد کاملا غیر حضوریه ؟؟؟

من تمام درسهامو فقط میرفتم امتحان میدادم کلاس نرفتم اصلا 

چون بچه کوچیک داشتم

حتی تازه ازدواج کرده بودم حال نداشتم کلاس برم نمیرفتم از این جهت پیام نور عالیه

شهریه ثابت رو قبل انتخاب واحد باید پرداخت میکردی  اما شهریه متغیر رو وقتی انتخاب کردی با تو ...

خیلی سخته تو پیام تور درس خوندن ؟؟؟ من شرایط ندارم که هر روز بتونم برم دانشگاه غیر حضوری خیلی برام راحت تره

من تمام درسهامو فقط میرفتم امتحان میدادم کلاس نرفتم اصلا  چون بچه کوچیک داشتم حتی تازه ازدواج ...

تو امتحانات حجم زیاد مطالب رو چ کار میکردی؟؟

غیر حضوری که الان پیام نور یسری استادا حضور در کلاس براشون خیلیمهمه هشت نمره ام دست استاده 

امتحان پایان ترم از دوازدهه